O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Jakie zestawienie ma pociąg RE8 12690 WWsch-Skarżysko w dni świąteczne?
-
111Eb+SunDecki to planowe zestawienie dla tego pociągu kursującego codziennie bez sobót.MC pisze:Jakie zestawienie ma pociąg RE8 12690 WWsch-Skarżysko w dni świąteczne?
A ile ich może być? Czy w takim składzie jest z tyłu wagon sterowniczy?
Powinien być generalnie, ale dziś widziałem same środkowe na 21690MC pisze:A ile ich może być? Czy w takim składzie jest z tyłu wagon sterowniczy?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Czyli nie przywidziało mi się że jeździ bez sterowniczego. Uff! Dzięki wielkie
Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego re8 do Skarżyska o 17 nie zatrzymuje się na Jerozolimskich? Ani to zysk, ani co - a jednak 17:15 na Jerozolimskich to sporo ludzi by wsiadło... Separacja potoku? Chyba KMy nie są aż tak mądre...
ŁK
Szukasz sensu?
To nie kącik filozoficzny
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Łatwiej usunąć stację niż literkę z rozkładu. Co to byłby za rE, gdyby nie omijał żadnej stacji. Tak w ogóle, to jakąś jeszcze stację ten pociąg omija?Łukasz pisze:Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego re8 do Skarżyska o 17 nie zatrzymuje się na Jerozolimskich?
Oczywiście, tak ciężko sprawdzić? Warszawa Al. Jerozolimskie, Ustanówek, Czachówek Górny, Sułkowice, Krążel, Michalczew, Gośniewice, Grabów n. Pilicą, Strzyżyna, Kruszyna, Wola Bierwiecka, Bartodzieje, Lesiów.reserved pisze:Łatwiej usunąć stację niż literkę z rozkładu. Co to byłby za rE, gdyby nie omijał żadnej stacji. Tak w ogóle, to jakąś jeszcze stację ten pociąg omija?Łukasz pisze:Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego re8 do Skarżyska o 17 nie zatrzymuje się na Jerozolimskich?
Może po prostu za dużo ludzi nim jeździ?
Może i tak. Ale dlaczego na jednym pustkowiu (Żwirki i Wigury) się zatrzymuje, a na innym akurat nie (Aleje Jerozolimskie), tego zrozumieć nijak nie można. Losowali sobie?