Zagubione owieczki - 2019-2022
Moderator: vernalisadonis
Bo "obcy" na jego brygadach dali radę się nie zgubić, a stanowili większość obsługi linii.
Ciekawe czy jak Ty byś był kierowcą to byś się nigdy nie pomylił.
Nie ma ludzi nieomylnych. Nie myli się ten co nic nie robi.
Zdarza się nawet najlepszym ale najlepiej się śmiać że kierowca pomylił trasę. To jest chwila zamyślenia i już.
Kilka dni temu pewne 120 nie skręciło w Knapika i czy ja to wypisuje ? Nie skręcił, zawrócił i wrócił na trasę.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
I co ma na celu pisanie takich farmazonów? Jak zwykle kompletne niezrozumienie kontekstu, ale nie dziwi mnie to, jak wymagasz od kierowcy skręcenia w nieistniejącą ulicę. Jak ma to zrobić? A owieczka jak najbardziej ciekawa, chyba że jesteś w stanie wskazać, kiedy liniowy autobus dotarł na Rembrandta? W ogóle znasz to osiedle, byłeś tam kiedykolwiek, wiesz o czym mowa czy tylko piszesz by pisać?
Walas nie był, ale kolega był.ashir pisze:I co ma na celu pisanie takich farmazonów? Jak zwykle kompletne niezrozumienie kontekstu, ale nie dziwi mnie to, jak wymagasz od kierowcy skręcenia w nieistniejącą ulicę. Jak ma to zrobić? A owieczka jak najbardziej ciekawa, chyba że jesteś w stanie wskazać, kiedy liniowy autobus dotarł na Rembrandta? W ogóle znasz to osiedle, byłeś tam kiedykolwiek, wiesz o czym mowa czy tylko piszesz by pisać?
ŁK
Jeden z motorniczych dokonał w tym tygodniu rzeczy niemożliwej na co dzień a mianowicie miał najlepszą frekwencję ze wszystkich pozostałych brygad linii 25 - Bródno może niekoniecznie skorzystało bo wsiadając chcieli dojechać gdzieś indziej, ale pasażerowie ze Starzyńskiego, Słomińskiego czy Okopowej korzystali tłumnie z okazji - motorniczy całą trasę z Annopola na Banacha pojechał po trasie 1 Dzień zdarzenia i inne dane identyfikacyjne pozostawiam dla siebieGlonojad pisze:Andrzej pisze:Na Okęcie można by podciągnąć 25.MisiekK pisze:Linia 25 jest do pilnej kasacji, a nie podciągania gdziekolwiek.Georg pisze:A właściwie dlaczego 25 zostało? Nie miało wylecieć przy otwarciu M2?Z którego Bródno nie korzysta.Matt Cubis pisze:Bezpośredni dojazd z Bródna w ciąg Jerozolimskich.
Dopiero na Banacha się pokapował czy wcześniej ? I nikt mu nie zwrócił uwagi że źle jedzie ?Bywalec pisze: ↑09 wrz 2023, 13:07Jeden z motorniczych dokonał w tym tygodniu rzeczy niemożliwej na co dzień a mianowicie miał najlepszą frekwencję ze wszystkich pozostałych brygad linii 25 - Bródno może niekoniecznie skorzystało bo wsiadając chcieli dojechać gdzieś indziej, ale pasażerowie ze Starzyńskiego, Słomińskiego czy Okopowej korzystali tłumnie z okazji - motorniczy całą trasę z Annopola na Banacha pojechał po trasie 1 Dzień zdarzenia i inne dane identyfikacyjne pozostawiam dla siebie
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Z nim akurat nie mialem okazji porozmawiać ale wiem, że pomyłka wyszła na jaw zanim dojechał na Banacha. Czy sam się zorientował i to zgłosił czy to CR go wywołało to już tylko w sferze domysłów.
A pasażerowie wgapieni w telefony nie orientują się żeby na czas wysiąść na przystanku a co dopiero że ktoś zmienił trasę
A pasażerowie wgapieni w telefony nie orientują się żeby na czas wysiąść na przystanku a co dopiero że ktoś zmienił trasę
Zrobił to czego nie potrafi ZTM i przekierował brygadę tam, gdzie ona jest bardziej przydatna. Cichy bohater stołecznej KMBywalec pisze: ↑09 wrz 2023, 13:07Jeden z motorniczych dokonał w tym tygodniu rzeczy niemożliwej na co dzień a mianowicie miał najlepszą frekwencję ze wszystkich pozostałych brygad linii 25 - Bródno może niekoniecznie skorzystało bo wsiadając chcieli dojechać gdzieś indziej, ale pasażerowie ze Starzyńskiego, Słomińskiego czy Okopowej korzystali tłumnie z okazji - motorniczy całą trasę z Annopola na Banacha pojechał po trasie 1
Niezagubiony chyba 719 na Kaliskiego przy sądach, kierunek Metro Bemowo, pożar ? Spalone palety, widlak Warszawska, Górczewska S8.
134 ruszający z Metro Marymont Słowackiego i dalej Gdańska? Potocka? Chyba wypadek na obwodnicy, widziałem krążący nad trasą helikopter ratunkowy.
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/bl ... ch-7351167
To oto chodziło przy objazdach przez Kaliskiego.
134 ruszający z Metro Marymont Słowackiego i dalej Gdańska? Potocka? Chyba wypadek na obwodnicy, widziałem krążący nad trasą helikopter ratunkowy.
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/bl ... ch-7351167
To oto chodziło przy objazdach przez Kaliskiego.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Wóz 1912 widziany na parkingu Parkuj i Jedź przy PKP Zerań.
Namiot WTP
Grupa dzieci
Kilkoro dorosłych
No i ten dziwny facet w hełmie milicyjnym, podobnie jak na DTP ubrany na galowo, oczywiście pod krawatem.
Namiot WTP
Grupa dzieci
Kilkoro dorosłych
No i ten dziwny facet w hełmie milicyjnym, podobnie jak na DTP ubrany na galowo, oczywiście pod krawatem.
- ZielonyJamnik
Ludzie daj spokój. Też tak miałem, że za dzieciaka się chodziło w stroju. Popracuje sobie w wymarzonej pracy parę lat to też w końcu rzuci papierami.
Mkną po koleinach zielone jamniki...
Która owieczka była zagubiona w sobotę wieczorem:
117 zawracające 20 minut na Rondzie Czterdziestolatka czy 507 zawracające przy the Styrankiewic?
117 zawracające 20 minut na Rondzie Czterdziestolatka czy 507 zawracające przy the Styrankiewic?
ŁK
Pewne 167 skręciło z Gagarina w Sielecką, następnie Chełmską w stronę Czerniakowskiej