Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zastanów się, Milenijna przecież bez obsługi w DS nie zostanie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A może 144 skrócą do Nowodworów (Nowodwory - FSO), a 344 Buków - Wschodni (do wycięcia, skrócenia) i 126 przez Ordonówny
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jest sens. Można kolejną silną linią zachęcać ludzi do jazdy tylko do FSO + przesiadki. Szczególnie, że ogromne Nowodwory i Tarchomin powinny mieć priorytet przed Winnicą, której i tak została by linia w DP oraz ciągle silne 511.Wolfchen pisze:Nie ma sensu kombinować ze 144 na trasie Nowodwory - FSO moim zdaniem. A 126 na Ordonówny... Czemu nie?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
No, w sumie. Ale taka silna dowozówka z Nowodworów, to by się przydała bez przystanków na Modlińskiej...R-11 Kleszczowa pisze:Szczególnie, że ogromne Nowodwory i Tarchomin powinny mieć priorytet przed Winnicą, której i tak została by linia w DP oraz ciągle silne 511.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie widzę przeciwwskazań do zaczerwienienia skróconego 144.Wolfchen pisze:No, w sumie. Ale taka silna dowozówka z Nowodworów, to by się przydała bez przystanków na Modlińskiej...R-11 Kleszczowa pisze:Szczególnie, że ogromne Nowodwory i Tarchomin powinny mieć priorytet przed Winnicą, której i tak została by linia w DP oraz ciągle silne 511.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie gorsza niż 516. Dodatkowo przystanek przy Ceramicznej mógłby pozwolić na brak Białołęki - Ratusz.Colony pisze:Paradoksalnie musiała by się zatrzymywać na tych wszystkich przystankach na Milenijnej, więc co to byłaby za 5xx.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"