System Pobierania Opłat za Przejazdy ZTM
Moderator: JacekM
- fik
- Naczelne Chamidło
Tym razem cięcia były nieco szerzej zakrojone. Włącznie z użytkownikami. Ponieważ dotychczasowe prośby i ustalenia są notorycznie ignorowane, przypominam raz jeszcze: nie życzymy sobie informacji technicznych typu "za pomocą programu tego zrobiłem to", "kupiłem sobie czytnik typu", itd - nie dlatego, że nie chcemy rozpowszechniania informacji o słabościach systemu, tylko dlatego, że nie widzimy pożytku z nich dla użytkowników forum.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Ale chujnia!!!!! No i po jaki chuj jest ten temat skoro niewygodne posty są kasowane?
Odnoszę nieodparte wrażenie ze moderatorka bierze w łapę albo bezpośrednio w tym udział i utrzymuje ten watek aby mieć najświeższe informacje co się w temacie dzieje lub zmienia.
Żenada KURWA !!!!!
asq, sam widzisz....temat był cool ok do czasu jak publikowałeś linki i inne przydane info do napierdalania na lewo biletów.
Ja napisałem tylko jak wygląda aplikacja i temat był chowany, a teraz te posty zostały skasowane.
Odnoszę nieodparte wrażenie ze moderatorka bierze w łapę albo bezpośrednio w tym udział i utrzymuje ten watek aby mieć najświeższe informacje co się w temacie dzieje lub zmienia.
Żenada KURWA !!!!!
asq, sam widzisz....temat był cool ok do czasu jak publikowałeś linki i inne przydane info do napierdalania na lewo biletów.
Ja napisałem tylko jak wygląda aplikacja i temat był chowany, a teraz te posty zostały skasowane.
To jest forum PRYWATNE. Nie podoba ci się - wyjdź.IP_Admin pisze:Ale chujnia!!!!! No i po jaki chuj jest ten temat skoro niewygodne posty są kasowane?
Żenada KURWA !!!!!
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- kevin_mitnick
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A po co, skoro nasz główny haker i tak zapowiedział, że wszystko zarchiwizuje, przywróci i jeszcze ujawni forum moderatorów?kevin_mitnick pisze:akcja z kasowaniem i banowaniem postow/osob ktore podawaly info o apk powinny byc szybsze tzn. od razu po ukazaniu sie, a nie po dwoch dniach!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Chyba wyłączymy forum na świętaasq pisze:najwcześniej w piątek, bo mam dużo roboty
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A co, była prośba z Żelaznej?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mniejsza o kawę. Nie wszystko zostało doczyszczone po spamerach z ZTM i rdza wyłaziMeWa pisze:Prośba koleżeńska - dyrektor Ruta spotkał się z Bastianem na kawieGlonojad pisze:A co, była prośba z Żelaznej?