Temat znany......
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Odczytywanie komunikatów w autobusach i tramwajach
-
Stary Pingwin
Za wcześnie jest na moście Gdańskim
miasto.
Temat znany......
Temat znany......
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Od 10.11 są skorygowane odległości dla kilku odcinków.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A tam, w momencie odjazdu.
Przypominam, że 17 w kilku miejscach zapowiadała (przez wiele miesięcy, nie sprawdzałem ostatnio) przystanek N+1 przed zatrzymaniem na przystanku N. Za taką dezinformację to naprawdę ktoś powinien drugiego dnia prosto z dywanika polecieć programować zmianę.
Przypominam, że 17 w kilku miejscach zapowiadała (przez wiele miesięcy, nie sprawdzałem ostatnio) przystanek N+1 przed zatrzymaniem na przystanku N. Za taką dezinformację to naprawdę ktoś powinien drugiego dnia prosto z dywanika polecieć programować zmianę.
Przypadłością linii 107 jadącej w kierunku kr; ESPERANTO,jest wyświetlanie i zapowiedź głosowa przystanku: PL. POWSTAŃCÓW WARSZAWY podczas obsługiwania przystanku: CHMIELNA. Na szczęście jest to dosyć często korygowane przez kierowców.
Analogiczny problem dotyczy przystanku PL.POWSTAŃCÓW WARSZAWY (podczas dojeżdżania do niego zapowiadany/wyświetlany jest przystanek "Zachęta (ż)"
Analogiczny problem dotyczy przystanku PL.POWSTAŃCÓW WARSZAWY (podczas dojeżdżania do niego zapowiadany/wyświetlany jest przystanek "Zachęta (ż)"
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
-
Stary Pingwin
Rzeczywiście, 17 na Park Kaskada i Żeromskiego zapowiada jak należy.
Jestem w pozytywnym szoku.
Jestem w pozytywnym szoku.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Wybrałem się na wycieczkę 26. Jest 100% strzałów celnych z zapowiedziami.
Potwierdzam. Na 26 jest wszystko dobrze w obydwu kierunkach. Nie pamiętam tylko jak jest z przystankami Bolesławicka i Julianowska. Na 1 i 4 zanim się zatrzymało na Bolesławickiej to krzyczał już że następny Julianowska.MisiekK pisze:Wybrałem się na wycieczkę 26. Jest 100% strzałów celnych z zapowiedziami.
Jest natomiast problem (zgłaszany) na 1 i 4 od Ronda Starzyńskiego do Staniewickiej. Po ruszeniu z przystanku przed rondem od razu zapowiada ten za rondem a jak się do niego dojeżdża to zapowiada następny. Takie przesunięcie jest do Staniewieckiej. Nie wiem czy było poprawiane bo ostatnio się tam nie pojawiałem.
Sprawdź więc...
Myślałem że gotowca tu dostanęMisiekK pisze:Sprawdź więc...
Na razie 17 mam za sobą. Z odległościami wydaje się być wszystko ok. Tylko Las Bielański chyba wykarczowali trochę bo znów Lasek zapowiada 
Jeżdząc często jako pasażer np.1 lub 4 zauważyłem że źle zapowiada przyst. Wybrzeże Helskie
Park Traugutta.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Wczoraj miałem 4 i już zapowiadało prawidłowo.Walas pisze:Jeżdząc często jako pasażer np.1 lub 4 zauważyłem że źle zapowiada przyst. Wybrzeże HelskiePark Traugutta.
Bo 12 lat temu nikt o zapowiedziach w autobusach nie myślał.emyl pisze:Hoohoh! Stare MANy przemówiły głosem Knapika!
Dlaczego dałosię dopiero po ponad dziesięciu latach eksploatacji?
Gdyby te przystanki były zapowiadane tak, jak się należy...