chodziło mi o twoją "poprawkę" korygującą post "kebe"Walas pisze:Na 1A/186 max. było -28.NR pisze: A jeżeli spojrzysz na tą odchyłkę jak wydłużenie czasy przejazdy ?
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
bartoni722
zator na Ciołka. w "sznurku" stoi kilka wozów, ruch na ulicy zupełnie zamarł. Powodem jest wypadek Wypadek zablokował ruch na Woli
Od kilku minut NR zaczął wycofywać stojące do tej pory pojazdy w stronę Górczewskiej
Od kilku minut NR zaczął wycofywać stojące do tej pory pojazdy w stronę Górczewskiej
-
NR
- (tygrys)
Dziś około godziny 14:30 "ciasno" w ciągu ulic Tamka - Kopernika - Świętokrzyska oraz na ul. Połczyńskiej (odc. Połczyńska P+R - Powstańców Śląskich)
[ Dodano: Czw 11 Mar, 2010 ]
W szczycie "A przejazd Trasą "T" od Mostu Grota Roweckiego do Ronda Zesłańców Syberyjskich zakał około 40' dłużej (l. 186 przeszła w TSB)
Około 20' - 25' wydłużył się czas przejazdu odcinka REDUTA WOLSKA - CIEPŁOWNIA WOLA (w relacji wschód - zachód) w szczycie "B
[ Dodano: Czw 11 Mar, 2010 ]
W szczycie "A przejazd Trasą "T" od Mostu Grota Roweckiego do Ronda Zesłańców Syberyjskich zakał około 40' dłużej (l. 186 przeszła w TSB)
Około 20' - 25' wydłużył się czas przejazdu odcinka REDUTA WOLSKA - CIEPŁOWNIA WOLA (w relacji wschód - zachód) w szczycie "B
Wczoraj i dziś miałem okazję jeździć prawie po 10h na 521 m.in po nowym rondzie na węźle Płowiecka. Z moich obserwacji znacznie łatwiej jest przejechać Ostrobramska-Marsa niż Grochowska-Płowiecka. W zasadzie w dużej mierze dzięki uprzejmości kierowców na rondzie, którzy jechali od strony Marsa i wpuszczali tych wjeżdżających na rondo od strony Grochowskiej jakoś to szło... Wczoraj w szczycie opóźnienia po 14 min a dziś znacznie lepiej bo tylko jedno 9 min a reszta już niemal bez opóźnień.
Też ma podobne obserwacje, ok 13 dziś była blokada bo jakiś myślący inaczej ciężarówką się zablokował jadąc Grochowskądzidek pisze:Wczoraj i dziś miałem okazję jeździć prawie po 10h na 521 m.in po nowym rondzie na węźle Płowiecka. Z moich obserwacji znacznie łatwiej jest przejechać Ostrobramska-Marsa niż Grochowska-Płowiecka. W zasadzie w dużej mierze dzięki uprzejmości kierowców na rondzie, którzy jechali od strony Marsa i wpuszczali tych wjeżdżających na rondo od strony Grochowskiej jakoś to szło...
A tak swoją drogą to jest to chyba skrzyżowanie z wyspą centralną a nie skrzyżowanie z ruchem okrężnym - tak wynika z malowania poziomego.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skrzyżowanie z wyspą centralną byłoby, gdyby prostopadłe kierunki się przecinały a nie przeplatały.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No właśnie co to w ogóle ma znaczyć takie oznakowanieKra pisze:A tak swoją drogą to jest to chyba skrzyżowanie z wyspą centralną a nie skrzyżowanie z ruchem okrężnym - tak wynika z malowania poziomego.