O? Od kiedy "jezdnia" E. Plater ma jakąkolwiek nawierzchnię?NR pisze:Dodatkowo po godz 18 na E. Plater rozpoczęto prace uzupełniania nawierzchni jezdni
BP., MSPANC.
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
O? Od kiedy "jezdnia" E. Plater ma jakąkolwiek nawierzchnię?NR pisze:Dodatkowo po godz 18 na E. Plater rozpoczęto prace uzupełniania nawierzchni jezdni
Co do Emilii Plater to już po godz. 16 stała tak że w pewnym momencie przez 6-7min. się wogóle nie ruszała. Na Rondzie ONZ wsiadłem do x/507NR pisze:W szczycie "B" wozy linii 510 kursowały ze średnim opóźnieniem 40'
(Wypadek z udziałem motocyklisty na Moście Grota - Roweckiego i tradycyjnie ul. Emilii Plater)
Dodatkowo po godz 18 na E. Plater rozpoczęto prace uzupełniania nawierzchni jezdni
A miałem sporo. A tak wogóle to ja lubię(może jestem dziwny i głupi) stać w korkach. A z drugiej strony skąd miałem wiedzieć na Rondzie ONZ że na Emilii Plater jest korek?JKTpl pisze:Musiałeś mieć sporo czasu, że nie wybrałeś nóg...Walas pisze:Na Rondzie ONZ wsiadłem do x/507->7874 który miał -7' opóżnienia a do Centrum dotarłem na -28'.
Ja lubię stać w korkach, ale dlatego że potem trzeba to nadrobićWalas pisze:A tak wogóle to ja lubię(może jestem dziwny i głupi) stać w korkach.
Szczyt porannybartoni722 pisze:Dziś korek na Al.Prymasa...