Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie zasłaniają widoku? No ja wiem, że nieraz na płycie nie ma czego oglądać, ale żeby zaraz w związku z tym płacić bilet za oglądanie rac? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- No Limit Biker
Legia jest inaczej traktowana przez władze, a w szczególności przez pana Alfa. Gdyby na Legii odbyła się taka awantura jak na Zawiszy to pozamiatane byśmy mieli do końca sezonu, za 25 rac, które wg policji odpaliło 19 osób płaca wszyscy posiadacze karnetów i tych co nie zdążą zwrócić biletów.
Dać po grzywnie każdemu z osobna i tyle, ale przecież trzeba zrobić coś medialnego, więc zamyka się stadion żeby gębe w tv pokazać. W dodatku tłumaczenie, że "istnieje możliwość odpalenia pirotechniki". ...rwa nóż się w kieszeni otwiera, wsiadając za kierownice istnieje mozliwość że kogoś potrącisz, lub przekroczysz prędkość więc zamknijmy drogi i nie będzie niczego!!
Dać po grzywnie każdemu z osobna i tyle, ale przecież trzeba zrobić coś medialnego, więc zamyka się stadion żeby gębe w tv pokazać. W dodatku tłumaczenie, że "istnieje możliwość odpalenia pirotechniki". ...rwa nóż się w kieszeni otwiera, wsiadając za kierownice istnieje mozliwość że kogoś potrącisz, lub przekroczysz prędkość więc zamknijmy drogi i nie będzie niczego!!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- fik
- Naczelne Chamidło
Ta, zwłaszcza te z zakazami pedałowania i innym prawicowym gównem.pawcio pisze:Oczywiście, że oprawy są fajneSzeregowy_Równoległy pisze:A oprawy, tak najzupełniej obiektywnie, są ładne i efektowne. I dla tych opraw też jakiś odsetek ludzi na mecze przychodzi, bo przecież nie dla samych kopaczy i prezentowanego przez nich poziomu umiejętności czysto piłkarskich.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- No Limit Biker
Fik, a to na trybunach mogą być prezentowane oprawy wyłącznie nieprawicowe, bądź lewicowe albo środkowo-ludowe?
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
Uwazasz ze Zawisza zostal potraktowany lagodnie?No Limit Biker pisze:Legia jest inaczej traktowana przez władze, a w szczególności przez pana Alfa. Gdyby na Legii odbyła się taka awantura jak na Zawiszy to pozamiatane byśmy mieli do końca sezonu, za 25 rac, które wg policji odpaliło 19 osób płaca wszyscy posiadacze karnetów i tych co nie zdążą zwrócić biletów.
Jaka to byla awantura? Nawet meczu nie przerwano.
A kara jest drakonska.
To wlasnie Legie zawsze traktowano inaczej, lagodniej.
Broni gładkolufowej w użyciu na stadionie to już dawno nie mieliśmy. Ostatnio chyba na finale pucharu Polski. W Bydgoszczy.rhemek pisze:Jaka to byla awantura? Nawet meczu nie przerwano.
A kara jest drakonska.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- No Limit Biker
"zakaz pedałowania" wg mnie jest hasłem apolitycznym w 100%!
Byłem na finale w Bydgoszczy i się zastanawiam czemu na tym stadionie są rozgrywane mecze piłkarskie, przecież to jest stadion lekkoatletyczny!
DRAKOŃSKA?? awantura z użyciem broni gładkolufowej ileś tam osób aresztowanych = 25 rac odpalonych na trybunie?!?!?! serio wiesz co piszesz? Człowieku dostaliście taką sama karę jak Legia za niewspółmierne przewinienia!
Byłem na finale w Bydgoszczy i się zastanawiam czemu na tym stadionie są rozgrywane mecze piłkarskie, przecież to jest stadion lekkoatletyczny!
DRAKOŃSKA?? awantura z użyciem broni gładkolufowej ileś tam osób aresztowanych = 25 rac odpalonych na trybunie?!?!?! serio wiesz co piszesz? Człowieku dostaliście taką sama karę jak Legia za niewspółmierne przewinienia!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- fik
- Naczelne Chamidło
I zapewne związanym ze sportem. Wiesz, że przekraczając pewne granice obłudy ośmieszasz sam siebie?No Limit Biker pisze:"zakaz pedałowania" wg mnie jest hasłem apolitycznym w 100%!
- No Limit Biker
A czy gdzieś jest jakiś kodeks tego czego mają dotyczyć oprawy? Oprawa na meczu ze Steauą czy flaga (bo nie wiem gdzie widziałeś całą oprawę "zakaz pedałowania") to show, pokaz siły i przywiązania, a czy Tobie czy komu innemu one się nie podobają to nie ma najmniejszego znaczenia, w Polsce oprawy w dużej mierze fundowane są ze środków własnych kibiców (np. w Hiszpanii robi to klub), tak więc to oni decydują to na tej oprawie będzie i raczej nie przejmują się, że urażą one postronnych odbiorców a cenzura to była już dawno temu.
Ja podpiszę się pod hasłem "zakaz pedałowania" i nie nazwę tego "prawicowym gównem", bo takie są moje przekonania!
Ja podpiszę się pod hasłem "zakaz pedałowania" i nie nazwę tego "prawicowym gównem", bo takie są moje przekonania!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- fik
- Naczelne Chamidło
No Limit Biker pisze:Oprawa na meczu ze Steauą czy flaga (bo nie wiem gdzie widziałeś całą oprawę "zakaz pedałowania")

Faktycznie. "Ładne i efektowne".
Skoro nie ma cenzury to pozwól mi nazywać prawicowe gówno - prawicowym gównem, a popierających prawicowe gówno - troglodytami.to show, pokaz siły i przywiązania, a czy Tobie czy komu innemu one się nie podobają to nie ma najmniejszego znaczenia, w Polsce oprawy w dużej mierze fundowane są ze środków własnych kibiców (np. w Hiszpanii robi to klub), tak więc to oni decydują to na tej oprawie będzie i raczej nie przejmują się, że urażą one postronnych odbiorców a cenzura to była już dawno temu.
- No Limit Biker
a Ty pozwól kibicom wyrażać swoje poglądy za pomocą opraw lub też flag.
no to faktycznie cała oprawa poświęcona homoseksualistom <brawo> i może za to też powinny być kary wg Ciebie?
no to faktycznie cała oprawa poświęcona homoseksualistom <brawo> i może za to też powinny być kary wg Ciebie?
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- fik
- Naczelne Chamidło
Ależ niech sobie wyrażają, tylko potem niech się nie dziwią, że normalni ludzie mają o nich jasno wyrobione zdanie.No Limit Biker pisze:a Ty pozwól kibicom wyrażać swoje poglądy za pomocą opraw lub też flag.
- No Limit Biker
Normalni czyli jacy?
Tacy co nic poza wiadomościami w telewizji nie widzą i przyjmują informacje ze skrzynki jako pewnik?
Czy mniejszości seksualne o których była mowa, bo nie są tolerowane przez grupę zwaną jako kibice/ultrasi/kibole?
Mogę się wypowiedzieć jedynie za siebie, ale ręczę Ci, że aprobata z tych "normalnych" środowisk nie jest do niczego nikomu potrzebna.
Tacy co nic poza wiadomościami w telewizji nie widzą i przyjmują informacje ze skrzynki jako pewnik?
Czy mniejszości seksualne o których była mowa, bo nie są tolerowane przez grupę zwaną jako kibice/ultrasi/kibole?
Mogę się wypowiedzieć jedynie za siebie, ale ręczę Ci, że aprobata z tych "normalnych" środowisk nie jest do niczego nikomu potrzebna.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!