Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
bartoni722
Zdecydowanie wolę wiedzieć jak zgadywać.fik pisze:Zgadnij? Na Ochocie, BW20 od Grójeckiej do RZS, Grójecka co najmniej od Korotyńskiego do BW20.Siecool pisze:Wczoraj koło 19.00 na Białowiejską wpadły 3x154 w stronę Starego Bemowa, po paru minutach pojawiło się czwarte. Gdzie to tak wspaniale utknęło?
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Czy ktoś wie, co się stało z N42 w nocy na Solidarności między Karolkową i Okopową w stronę centrum? Jechałem dziś rano do roboty E-2rdem wyjątkowo, korek jak cholera, zmyślny driver, widząc co się dzieje, pojechał
Karolkowa
Wolska
Okopowa
Solidarności z powrotem. Z tyłu widziałem mnóstwo różnych aut "technicznych", począwszy od Policji z mrugającą strzałką, żeby z pasa zjechać, i tylko tył Jelcza. Przed zakrętem z Okopowej w Solidarności mogłem spojrzeć na przód i wyglądał makabrycznie - kabina drivera z mojej perspektywy wyglądała, jakby przestała istnieć. Na TVN Warszawa i na Stołecznej nic o żadnym ostrym dzwonie nie widziałem, dlatego pytam Was.
To był 4397 który wjechał w zamiatarkę ulic.Rosiu pisze:Czy ktoś wie, co się stało z N42 w nocy na Solidarności między Karolkową i Okopową w stronę centrum? Jechałem dziś rano do roboty E-2rdem wyjątkowo, korek jak cholera, zmyślny driver, widząc co się dzieje, pojechałKarolkowa
Wolska
Okopowa
Solidarności z powrotem. Z tyłu widziałem mnóstwo różnych aut "technicznych", począwszy od Policji z mrugającą strzałką, żeby z pasa zjechać, i tylko tył Jelcza. Przed zakrętem z Okopowej w Solidarności mogłem spojrzeć na przód i wyglądał makabrycznie - kabina drivera z mojej perspektywy wyglądała, jakby przestała istnieć. Na TVN Warszawa i na Stołecznej nic o żadnym ostrym dzwonie nie widziałem, dlatego pytam Was.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
http://www.zw.com.pl/artykul/461269_Pow ... elaku.htmlRosiu pisze:A z kierowcą co? Bo ta kabina naprawdę źle wyglądała.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Przez korasy 504 się zagęściło w stada. Na DC przyjechały kolejno 2054 (011) i 6881 (calak), ten pierwszy po 10 minutach odjechał, ten drugi po kolejnych paru minutach, ale jako PT na Kabaty (wyprzedził 2054 na Żwirkach), skąd z powrotem już kursem regularnym wrócił, mijając się ze ślamazarnym 2054 przy Braci Wagów.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
-
NR
- (tygrys)
Składam wniosek ażeby informację w temacie "Korki i zatory" odnosiły się do konkretnych wydarzeń na trasach linii komunikacyjnych a nie tylko do samych informacji o tzw. "stadach" czy o opóźnieniachchester pisze:Przez korasy 504 się zagęściło w stada. Na DC przyjechały kolejno 2054 (011) i 6881 (calak)
wystarczy wydłużyć zielone na skrzyżowaniu D303 i PŚ dla PŚ i będzie po problemiedzidek pisze:Powstańców Śląskich stała od Urzędu Bemowo do Dywizjonu 303 już od godziny 14 do prawie 21. Opóźnienia na linii 523 głównie przez ten odcinek. Największe opóźnienie jakie miałem to -18 min. Masakra jest na Powstańców Śląskich.