O tej godzinie, o której jedzie Łukowianka nic normalnego jechać nie może już, bo w środku slotu jedzie sobie TLK, a jak nie pojedzie Łukowianka, to IC wymyśli TLK z Terespola, a propozycję walki o cokolwiek więcej (i to na krótkim odcinku) podałem w innym wątku i nie jest to super rozwiązanie.
Moim zdaniem aktualnie ta Łukowianka ma optymalne postoje i dobry czas przejazdu. Zmniejszanie postojów jej nie przyspieszy.
Remont tunelu Ĺrednicowego
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No cóż, brakuje tego zwykłego pociągu i tyle. To jest linia dwutorowa (tak wiem, zaraz mnie puryści zeżrą, że linia może być tylko dwutorowa, wielotorowe to formalnie kilka linii jest) niestety, nie można przeginać z różnicowaniem oferty, bo po prostu nie ma po czym.
Tak czy siak, niezależnie od kształtu tej nieszczęsnej Łukowianki, na Śródmieściu nie jest jako przyspieszona potrzebna ani, jako piętrowa, wskazana.
Tak czy siak, niezależnie od kształtu tej nieszczęsnej Łukowianki, na Śródmieściu nie jest jako przyspieszona potrzebna ani, jako piętrowa, wskazana.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tu chodzi o nadmierne różnicowanie oferty, czy o to, że przez Rembertów jedzie się do Białegostoku, Siedlec, Lublina i Radomia?Glonojad pisze:To jest linia dwutorowa (tak wiem, zaraz mnie puryści zeżrą, że linia może być tylko dwutorowa, wielotorowe to formalnie kilka linii jest) niestety, nie można przeginać z różnicowaniem oferty, bo po prostu nie ma po czym.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O pierwsze w kontekście drugiego.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.