Tak, ale w sposób jak najbardziej przewidywalny (w sensie typowy i regularny). I raczej nie w liczbie 50 tysięcy pasażerów na godzinę.Tm pisze:Jako wadę podaje się, że stadion zakorkuje centrum, ale przecież jak się ten teren sprzeda pod osiedle to korki też wzrosną i to na dobre.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Jarmark Europa na wieki wiekĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Takie odnoszę wrażenie, że SN na Pradze nie będzie bo:
- biją w nocy i okradają (na upartego w dzień też)
- niektóre kamienice nie wyglądają estetycznie (czyli ruina), więc wstyd pokazywać takie coś
Ogólnie Praga jest kojarzona z czymś złym, ten SN mógł to zmienić, ale cóż, "na złym" terenie nie warto budować, chyba stereotypy wygrają.
- biją w nocy i okradają (na upartego w dzień też)
- niektóre kamienice nie wyglądają estetycznie (czyli ruina), więc wstyd pokazywać takie coś
Ogólnie Praga jest kojarzona z czymś złym, ten SN mógł to zmienić, ale cóż, "na złym" terenie nie warto budować, chyba stereotypy wygrają.
-
Krzysiek_S
- Solaris U10
tylko, że stadion sprawi olbrzymie korki w czasie mistrzostw i potem już mniejsze w czasie kolejnych okazji, na co można ludzi przygotować, nakłonić do korzystania ze zbiorkomu, wprowadzić czasowe zmiany w organizacji ruchu, mimo wszystko coś łatwiejszego do przełknięcia niż kolejni ludzie jadący dzień w dzień do i z pracyTak, ale w sposób jak najbardziej przewidywalny (w sensie typowy i regularny). I raczej nie w liczbie 50 tysięcy pasażerów na godzinę.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Na WP teraz podali, że sprawa rozstrzygnięta - Stadion ma być na błoniach obok Xlecia.Kandydat PO na ministra sportu powiedział dziś w TOK FM, że stadion powstanie an błoniach stadionu X lecia, a o planach HGW powiedział, że są to poszukiwania rezerwowej lokalizacji.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bardzo dobrze. Takie zamieszanie naprawdę nie służy dobrze całej organizacji EURO2012.Piotrek pisze:Na WP teraz podali, że sprawa rozstrzygnięta - Stadion ma być na błoniach obok Xlecia.Kandydat PO na ministra sportu powiedział dziś w TOK FM, że stadion powstanie an błoniach stadionu X lecia, a o planach HGW powiedział, że są to poszukiwania rezerwowej lokalizacji.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to coś łatwiejszego?Tm pisze:tylko, że stadion sprawi olbrzymie korki w czasie mistrzostw i potem już mniejsze w czasie kolejnych okazji, na co można ludzi przygotować, nakłonić do korzystania ze zbiorkomu, wprowadzić czasowe zmiany w organizacji ruchu, mimo wszystko coś łatwiejszego do przełknięcia niż kolejni ludzie jadący dzień w dzień do i z pracyTak, ale w sposób jak najbardziej przewidywalny (w sensie typowy i regularny). I raczej nie w liczbie 50 tysięcy pasażerów na godzinę.
[ Dodano: 2007-11-01, 10:24 ]
Na co? No powiedział jasno, co jest wariantem "A", a co jest wariantem "B". Po prostu Hanka się wykazała długim językiem i inicjatywą - to nie PiS, tu nie trzeba kwakać jak wymyślił Jarosław...Solaris U10 pisze:Kandydat PO na ministra sportu powiedział dziś w TOK FM, że stadion powstanie an błoniach stadionu X lecia, a o planach HGW powiedział, że są to poszukiwania rezerwowej lokalizacji. Mogliby się zdecydować!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
na takiej, że osiedle spowoduje dla wszystkich dłuższy czas dojazdu w obydwu szczytach, a stadion z rzadka i tylko przed i po imprezie, nawet wyciągnąć specjalnie na te okazję trupy z zajezdni łatwiej i zrobić linię specjalną niż dzień w dzień wysyłać dodatkowe brygady, żeby nowi mieszkańcy się pomieściliinż. Glonojad pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz, że to coś łatwiejszego?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na tej zasadzie proponuję w ogóle z centrum całą zabudowę wywalić i zrobić jeden wielki megapark.  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Na takiej zasadzie to ja proponuję wszystkie parki, stadiony, miejsca imprez wywalić z centrum i zrobić jedno, wielkie osiedle.inż. Glonojad pisze:Na tej zasadzie proponuję w ogóle z centrum całą zabudowę wywalić i zrobić jeden wielki megapark.