Amen! W czym ten moloch jest gorszy od WATu czy DT Wola albo DH Smyk?jajcys pisze:tak, bo moloch zwiększa pięciokrotnie wymiany pasażerskie w danym zespoleSindbad pisze:![]()
![]()
Czy każdy wybudowany moloch ma zmieniać nazwę przystanku
Nowe nazwy przystanków
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W przypadku Arkadii i zamieszkanych przez menelstwo ogródków działkowych, które tam wcześniej były, ta wymiana zwiększyła się chyba ze 100-krotnie, jeśli nie więcejjajcys pisze:tak, bo moloch zwiększa pięciokrotnie wymiany pasażerskie w danym zespoleSindbad pisze:![]()
![]()
Czy każdy wybudowany moloch ma zmieniać nazwę przystanku
noidea
Świetne rozmieszczenie przystanków w ZP Rzymowskiego to inna sprawa.TGM pisze:To sobie dojdź (nie łamiąc przepisów) z przystanku 141 "Rzymowskiego" do GM i porównaj to z dojściem z przystanku "Instytut Fizyki" . Oczywiście 141 jadącego w kierunku Bokserskiej.
Ta kwestia jednak nie powinna być przeciwwskazaniem dla zmiany nazwy na ZP GM.
Już nie róbmy z pasażerów aż takich idiotów!TGM pisze:Sugerowanie pasażerom 141, że należy wysiadać za skrzyżowaniem nie posłuży niczemu innemu jak wypowiedzeniu przez tych pasażerów wielu nieparlamentarnych słów.
Większość ludzi w tym mieście, które wybierają się do GM, już tam kiedyś były i wiedzą, gdzie wysiadać.
Popatrzmy na to w drugą stronę: Ktoś, kto tam był tłumaczy komuś, kto nie był, jak dojechać do GM: "Pamiętaj, nie wysiadasz na przystanku "GM" tylko "Instytut Fizyki"". To by dopiero ludzie się czuli w balona robieni:)BJ pisze:Już nie róbmy z pasażerów aż takich idiotów!
Większość ludzi w tym mieście, które wybierają się do GM, już tam kiedyś były i wiedzą, gdzie wysiadać.
Popatrz, jaka franca!
Absurdalność sytuacji, w której aby dogodnie dostac się do GM nie nalezy wysadać na przystanku o nazwie GM chyba powinien przemawiać przeciwko takiej zmianie. Tam, jesli już coś trzeba koniecznie zmieniać, to temu przystankowi należałoby zostawić nazwę inną niż GM. Chociaż w sumie co za różnica? Moze i niech się przejdą?BJ pisze:Boże, to by się przeszli pare metrów.
Popatrz, jaka franca!
Ja wole pojechać do Rzymowskiego (a nuż akurat 401 jadę) niż iść wąskimi ciasnymi chodnikami od Instytutu Fizyki, idzie się mniej więcej tyle samo.
Zwłaszcza ze rozpatrujecie przystanek dla liini 141 a 189, 401, 14,17,18 które kursują znacznie częściej i przywożą znacznie więcej pasażerów do GM to już nie istotne?
Baseny Inflancka
CH Arkadia , skoro 527 może mieć taki przystanek to i tramwaje też.
Góralska
CH Wola Park
Swoją droga zauważam jedna dziwna rzecz, jest wiele CH które ma przystanki bardzo daleko - Sadyba, CH Krakowska61, CH Skorosze. Nawet nie które nich maja przystanki NŻ bo są tak daleko.
Zwłaszcza ze rozpatrujecie przystanek dla liini 141 a 189, 401, 14,17,18 które kursują znacznie częściej i przywożą znacznie więcej pasażerów do GM to już nie istotne?
Baseny Inflancka
Góralska
Swoją droga zauważam jedna dziwna rzecz, jest wiele CH które ma przystanki bardzo daleko - Sadyba, CH Krakowska61, CH Skorosze. Nawet nie które nich maja przystanki NŻ bo są tak daleko.
- fik
- Naczelne Chamidło
Tak jest teraz ze szpitalem na Banacha i 'nikomu' to nie przeszkadza.drapka pisze:Popatrzmy na to w drugą stronę: Ktoś, kto tam był tłumaczy komuś, kto nie był, jak dojechać do GM: "Pamiętaj, nie wysiadasz na przystanku "GM" tylko "Instytut Fizyki"". To by dopiero ludzie się czuli w balona robieni:)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!