Masz na myśli Piaseczyńskie 'siedemsetki' czy może właściwą 700 z Pańskiej?NR pisze:700 rano prawie godzinę opóźnione, ludziom już się chyba też cierpliwość kończySantos pisze:Nie zły bigos cały dzień na Jana Pawła w Piasecznie. Jeśli tak ma wyglądać sytuacja przez 3 miesiące to ja współczuję kierującym na 709 i 727To drugie dziś ładnie na minusie. Po 16 z ZP GŁOSKÓW - ZIELONE 727x2 w postaci 4/727 5663 i 2/727 8191.
Może jakimś rozwiązaniem dla 727 na czas remontu będzie korekta w kierunku Głoskowa, polegająca na wyprostowaniu od ZP KUSOCIŃSKIEGO prosto Wojska Polskiego. Ominie raptem jeden przystanek, ale za to ile czasu zyska.
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Wszyscy stali na Pradze 
Czekalem prawie 20 minut przy Płowieckiej na 401 lub 168 aby dojechać na Gocław to oczywiście nic nie bylo ale potem podjechało 147 i zobaczyłem że tylko na odcinku od ronda do Bora w 4 pasmowym korku na trasie Siekierkowskiej staly sobie 3 brygady 401, 119 i 147. A to było po 19. Dodatkowo na Gocławiu korek samochodowy na Bora w kierunku Poprawnej.
Czekalem prawie 20 minut przy Płowieckiej na 401 lub 168 aby dojechać na Gocław to oczywiście nic nie bylo ale potem podjechało 147 i zobaczyłem że tylko na odcinku od ronda do Bora w 4 pasmowym korku na trasie Siekierkowskiej staly sobie 3 brygady 401, 119 i 147. A to było po 19. Dodatkowo na Gocławiu korek samochodowy na Bora w kierunku Poprawnej.
Rosa pisze:Wszyscy stali na Pradze
Ostrobramska po południu stała od Rawaru nawet po 19, ale 520 i tak zdążało na odjazdy z Marysina.ikarus pisze:Saska stała o 18.00 w obu kierunkach, rano podobnie w stronę Centrum.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Dziś ponownie Saska o 18.00 korkowała się w obu kierunkach. Na trasie Łazienkowskiej na wysokości Saskiej panował spokój.
Dziś czyli w czwartek nie lepiej stała Saska w obu kierunkach, Afrykańska, Wał Gocławski, Bora Komorowskiego w stronę Trasy Siekierkowskiej, wyłaczenie świateł na Bora z Abrahama ułatwiało jazdę w stronę Trasy Siekierkowskiej a utrudniało w stronę Centrum wozy sie strasznie pchały, Ciekawie było na Fieldorfa gdzie po po otwarciu Tesco korek ok. 18.00 od Bukowskiego do Trasy Łazienkowskiej w obu kierunkach.
Dziś czyli w czwartek nie lepiej stała Saska w obu kierunkach, Afrykańska, Wał Gocławski, Bora Komorowskiego w stronę Trasy Siekierkowskiej, wyłaczenie świateł na Bora z Abrahama ułatwiało jazdę w stronę Trasy Siekierkowskiej a utrudniało w stronę Centrum wozy sie strasznie pchały, Ciekawie było na Fieldorfa gdzie po po otwarciu Tesco korek ok. 18.00 od Bukowskiego do Trasy Łazienkowskiej w obu kierunkach.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- Petroniusz
Pięknie teraz koło 20 minut w placy na Siekierkowskim, trzeba jechać lewym i dopiero tuż przed zjazdem zjeżdzasz w prawo, cieżko przejechać na wprost Bora mój kierman zrobił tak prawym pasem w prawo do ronda rondo w prawo i jesteś na właściwym przystanku, sztywniakiem tak nie zrobisz.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus