rudy pisze: Chyba niezbyt często się
zdarza taka sytuacja, żeby charakter przystanków
w jednym ZP był różny.
Chyba w tej chwili tylko na 723, 727 i 731 są takie przypadki.
Moderator: Wiliam
rudy pisze: Chyba niezbyt często się
zdarza taka sytuacja, żeby charakter przystanków
w jednym ZP był różny.
Też prawda. Trzymając się KM w Ursusie, choćby Ursus-Ratusz dla 187 w kierunku Stegien (ostatni dzień dzisiaj).MichalJ pisze:Goraszewska chociażby. Nie mówiąc o sytuacji, kiedy jakaś linia ma kilka przystanków w jednym zespole, z czego część na żądanie, a część nie.
Ja jakoś nie widzę tych pustek w 207 rano w kierunku PKP, a po południu w stronę Skoroszy i bym tej linii nie rozrzedzał na odcinku PKP Ursus-Skorosze.empi pisze: czy nie warto rozbić 207 na dwie linie, bo nie jest wykorzystywana równomiernie. Odcinek między Regulską a PKP Ursus jest bardzo popularny, szczególnie w szczycie, a dalej często jeżdżą pojedyncze osoby, taki typowy dowóz do szkół, przedszkoli itp. Skoroszom wcale nie jest wygodnie jechać tym do PKP i dalej pociągiem do centrum
6.08 z Niedźwiadka. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale to naprawdę ludzi wozi.R-9 Chełmska pisze:A ostatnio zaczęło mieć naprawdę niezłą frekwencję na nowej trasie.fik pisze:Ale 187 przynajmniej wraca na Stary Ursus.
A Handlowa dla 212 i innych linii dziennych co kiedyś przejeżdżały przez Handlową 03?winnux8 pisze:Chyba w tej chwili tylko na 723, 727 i 731 są takie przypadki.
To samo się tyczy obecnego 177 i Z-7, a od poniedziałku będzie również taka sytuacja właśnie z linią 307.rudy pisze:Też prawda. Trzymając się KM w Ursusie, choćby Ursus-Ratusz dla 187 w kierunku Stegien (ostatni dzień dzisiaj).MichalJ pisze:Goraszewska chociażby. Nie mówiąc o sytuacji, kiedy jakaś linia ma kilka przystanków w jednym zespole, z czego część na żądanie, a część nie.
A to czasem nie z powodu braku 401 i 517 na Niedźwiadku?Pawel_ pisze:6.08 z Niedźwiadka. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale to naprawdę ludzi wozi.R-9 Chełmska pisze: A ostatnio zaczęło mieć naprawdę niezłą frekwencję na nowej trasie.
Ja rozumiem, że to jest wygaszanie popytu, ale równocześnie z nim, należałoby Skoroszom zapewnić jakiś ludzki dojazd w kierunku centrum.Domas pisze:Klasyczne wygaszanie popytu na 517, nareszcie.