Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
No to już mniej więcej wiem, o której musiałem wstać by zamknąć okno. Zagadka rozwiązana.konri pisze:Ok. 2:40 w nocy obudził mnie gigantycznie głośny grzmot. Ogólnie w Legionowie o tej porze szalała w najlepsze bardzo intensywna burza, jedna z najmocniejszych jakie pamiętam w życiu. Choć i tak wymięka przy niezapomnianej burzy w Łebie i Lublinie...
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Na południu miasta też pierunami rzucało w podobnym przedziale czasowym. A lało też solidnie.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Bastian
- Sułtan Maroka
A zdaje się upał zapowiadali 
PS Lunęło (znów)
PS Lunęło (znów)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Też myślałem, że to grzmoty, ale to jednak podkuty tram byłreserved pisze:Szczęśliwice zgłaszają cichutkie odgłosy burzy i wiszącą ciemną chmurę (to drugie od około godziny już).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.