A co jest w tym dziwnego?Domas pisze:A583 1/166
Dziwadła - 2014
Moderator: vernalisadonis
To, że jest to brygada z grupy południowej..
Patrząc na maximum ze stycznia to wszystkie grodziowe brygady 166 są z grupy wschód, chyba że jest nowsze maximum
Co za bzdury, od paru miesięcy całe 166 jest obsługiwane wyłącznie przez Grupę "Wschód".Domas pisze:To, że jest to brygada z grupy południowej..
Owszem, jest to prawda.Flash8222 pisze:Patrząc na maximum ze stycznia to wszystkie grodziowe brygady 166 są z grupy wschód, chyba że jest nowsze maximum
Planowo. Kleszczowa zaczęła jeździć od grudnia, początkowo tylko na 2 porannych wtyczkach, a później na 2 dodatkach w obydwu zmianach.Tranzystor pisze:1403 103 - od kiedy "Kleszczowa" ma 103?
Tak szczerze, to kogo obchodzą jakieś scanie? Przecież wszystkie grodziskowe to szrot niezależnie czy są z wschodu, zachodu czy z Szwecji.
Czym się te Scanie różnią od siebie niby? Lektorem? I czym jeszcze? Nie wiem, może jestem dziwny, ale dalej nie wiem, która grupa obsługuje którą linię. No, może poza 157. Moim zdaniem wypisywanie tego jest kompletnie pozbawione sensu...
Lektor, kabina, rocznik itp. Tak samo ciekawe jest wypisywanie U12/M121 za NM223.
Grupa Południe nie zapowiada przystanków, ma dodatkową poręcz w rzeźni, inny rodzaj kabiny (według mnie lepsza jest wysuwana szyba) i wozy są starsze o rok w porównaniu do Grupy Wschód. A jeśli nie masz problem z geografii to wystarczy ci informacja, że Grupa Południe to wszystkie krańce poniżej linii grodziskiej - linii średnicowej - linii siedleckiej, a Grupa Wschód to wszystkie krańce na prawym brzegu Wisły. W związku z tym niektóre pętle pasują do obydwu grup przetargowych i już nieraz część brygad była z jednej grupy, a część z drugiej (np. na 135 czy 166).sprinter pisze:Czym się te Scanie różnią od siebie niby? Lektorem? I czym jeszcze? Nie wiem, może jestem dziwny, ale dalej nie wiem, która grupa obsługuje którą linię. No, może poza 157. Moim zdaniem wypisywanie tego jest kompletnie pozbawione sensu...
O, warto wiedzieć.
I Alpino na nockach Wypisywanie czegoś co jest codziennością jak dla mnie ma naprawdę średni sens.Domas pisze:Lektor, kabina, rocznik itp. Tak samo ciekawe jest wypisywanie U12/M121 za NM223.
noidea
Panowie, nie zabierajmy niektórym sensu ich życia.
27-06-2011/zm.A 4 harmonijkowce na Tarchominie: 2418 01/E-8, 2952 011/186, 3144 012/E-8, 5121 014/186
http://omni-bus.eu/omnigaleria/thumbnai ... pby&uid=51
http://omni-bus.eu/omnigaleria/thumbnai ... pby&uid=51
4939 1/133