Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Cały wczorajszy dzień zjadła. Dobrze, że backup nie był sprzed miesiąca...
-
-
Halo! Ziemia do ZTM-u!
Brakuje poprawnych rozkładów od soboty - ma być wtedy czynne Bródno. ZTM zapowiada częstsze kursy m.in. 4 w ten weekend, a w bazie wciąż jest m.in. 74.
Brakuje poprawnych rozkładów od soboty - ma być wtedy czynne Bródno. ZTM zapowiada częstsze kursy m.in. 4 w ten weekend, a w bazie wciąż jest m.in. 74.
Człowieku, po tylu latach jeszcze nie wiesz, kiedy ZTM aktualizuje rozkłady?
-
- Kontakt:
Będą w piątek o 18 znając życie...
Zazwyczaj są w czwartki między 19 a 20
No i już są nowe rozkłady.
No są
Czy odejście od podziału oddzielny rozkład sobota i niedziela to na czas zbliżającego się święta czy na dalszą perspektywę?
Czy odejście od podziału oddzielny rozkład sobota i niedziela to na czas zbliżającego się święta czy na dalszą perspektywę?
A 3 to tylko z okazji Wszystkich Świętych pojedzie na Żerań Wschodni?
Święta. Chyba zawsze weekend przedświąteczny to kursowanie tramwajów wg. rozkładu sobotniego.Paweł D. pisze:No są
- J.Kaczmarski
A co to za jakieś zjazdy na 3 przez dwa mosty?
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17 Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17 Suchożebry
Jedyna droga tramwajów z Bródna na Pragę późnym wieczorem. W czasach budowy metra była jeszcze bardziej egzotyczna - Okopową i pl. Zawiszy.
Ale nie na wszystkich liniach zmieniły się rozkłady, ciekawe dlaczego niektóre nadal mają podział na sobotę i niedzielę?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bo zapewne na tych, ktore nie maja swiatdcznego, nie powstal on jeszcze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie powstał w ogóle bo nie będzie miał zastosowania.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem