Jesteś pewny? Ja nie, dlatego pytam, bo wydawało mi się jednak, że ma być kraniec na terenie Białołęki lub Bielan. Ale w przypadku Żerania, nie byłbym już taki dokładny...Colony pisze:Jeśli tak to przecież w umowie nie było opisane, że krańce linii obsługiwanych przez przeguby ITS mają znajdowac się na terenie Białołęki lub Bielan.
Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mnie też się tak wydawało.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Colony
- Kontakt:
Sęk w tym, że polegam na własnej pamięci. Ale nie dajmy się zwariować. Granica dzielnic przebiega wzdłuż estakady wjazdowej na most od Modlińskiej. To jest 30 metrów od pętli do diaska.Piotrek pisze:Jesteś pewny? Ja nie, dlatego pytam, bo wydawało mi się jednak, że ma być kraniec na terenie Białołęki lub Bielan. Ale w przypadku Żerania, nie byłbym już taki dokładny...
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
-
Dęboszczak
Dęboszczak pisze:Żerań FSO to Białołęka.
Nie, tylko węzeł drogowy wraz z pętlą jest wysunięty. Granica przebiega wzdłuż Trasy Toruńskiej na pozostałym odcinku.jacek pisze:Nie jestem pewien, czy przypadkiem granica nie jest Kanał Żerański.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Według wszelakich map jakie posiadam w domu to granica biegnie Trasą AK i cały węzeł należy do Pragi Północ - podobnie jak węzeł z Marywilską/Wysockiego należy do Targówka, a nie do Białołękijacek pisze:Raczej nie, właśnie pętla nalezy do Pragi PŁN, nie jestem tylko pewien, jak wyglada sprawa elektrocieplowni.Dęboszczak pisze:Żerań FSO to Białołęka.
Nie jestem pewien, czy przypadkiem granica nie jest Kanał Żerański
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pragi Północ.
Zresztą, kiedyś pytałem o to w UD Bialołęka i też się do pętli nie przyznawali.
Zresztą, kiedyś pytałem o to w UD Bialołęka i też się do pętli nie przyznawali.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Dęboszczak
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jużem zdążył poprawićjacek pisze:No skoro do Pragi POŁUDNIE, to wiecej pytań niemamR-11 Kleszczowa pisze:Trasą AK i cały węzeł należy do Pragi Południe
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- fik
- Naczelne Chamidło
2. GRANICE GMINY WARSZAWA-BIAŁOŁĘKA: granice administracyjne
gmin: Jabłonna (południowa), Nieporęt (południowa), Marki (zachodnia) oraz
północna strona ul. Toruńskiej w budowie, północna krawędź mostu gen. Stefana
Roweckiego, nurt rzeki Wisły.
(to z ustawy warszawskiej z 1994 roku, ta znosząca gminy utworzyła dzielnice w ich granicach)
gmin: Jabłonna (południowa), Nieporęt (południowa), Marki (zachodnia) oraz
północna strona ul. Toruńskiej w budowie, północna krawędź mostu gen. Stefana
Roweckiego, nurt rzeki Wisły.
(to z ustawy warszawskiej z 1994 roku, ta znosząca gminy utworzyła dzielnice w ich granicach)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Dęboszczak
I jeszcze dodam do wypowiedzi Fikandra:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bia%C5%82o%C5%82%C4%99ka
+ cytat z także w Wikipedii:
Praga Północ graniczy ze Śródmieściem poprzez Wisłę, z Targówkiem częściowo poprzez kolej, a częściowo granicą umowną, oraz z Białołęką poprzez Trasę Toruńska i z Pragą Południe poprzez kolej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bia%C5%82o%C5%82%C4%99ka
+ cytat z także w Wikipedii:
Praga Północ graniczy ze Śródmieściem poprzez Wisłę, z Targówkiem częściowo poprzez kolej, a częściowo granicą umowną, oraz z Białołęką poprzez Trasę Toruńska i z Pragą Południe poprzez kolej.