E to jakby nie było tam korku (korek to jest jak sięga za Powązki). Czy dotyczył on kierunku Marki czy też raczej blokował się z pwoodu zjadu na Modlińską.jacek2357 pisze:Toruńska stała o 15:30 w kierunku Marek już w połowie mostu Grota
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- Petroniusz
8020, chyba Matiz i jakieś dwa. Jakby nie były tak pogniecione, to może bym rozpoznał markę.Petroniusz pisze:Jakiś kwadrans po 18 wypadek na Trasie Łazienkowskiej w stronę Pargi na samym początku mostu. Solaris z R-10 na 523 + 3 osobówki. Cała trasa stoi, w drugą stronę stoją już od Saskiej.
Od Pl. Na Rozdrożu do Saskiej jechałem ponad godzinę.
Koszmar, koszmar , koszmar
Rano straszne korki w centrum miasta , 512 jeździło ponad 30 minut w plecy i było sterowane na Szczęśliwicach.
Około 19:30 na przystanku Park Praski
Dw. Wileński doszło do wypadku.
Kradrat wjechał w tyłek przegubowego Ikarusa 295x. Cała W-Z na Pragę stała.
Około 19:50 stała cała Trasa Łazienkowska od Pomnika Lotnika do Wisły. 188 w 50 min pokonało wspomniany odcinek. Na Olszynkę zajechało -30.
Wszystko przez opisany na forum wypadek. Jeden z samochodów strasznie rozbity.
Koło 21 doszło do wypadku 2 samochodów osobowych na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Banacha.Dwa pasy na trzy zostały zablokowane.
[ Dodano: 2006-10-12, 22:16 ]
Jak dowiedziałem się od Jacka kwadrat to 4398a lewar 2958
Rano straszne korki w centrum miasta , 512 jeździło ponad 30 minut w plecy i było sterowane na Szczęśliwicach.
Około 19:30 na przystanku Park Praski
Kradrat wjechał w tyłek przegubowego Ikarusa 295x. Cała W-Z na Pragę stała.
Około 19:50 stała cała Trasa Łazienkowska od Pomnika Lotnika do Wisły. 188 w 50 min pokonało wspomniany odcinek. Na Olszynkę zajechało -30.
Wszystko przez opisany na forum wypadek. Jeden z samochodów strasznie rozbity.
Koło 21 doszło do wypadku 2 samochodów osobowych na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Banacha.Dwa pasy na trzy zostały zablokowane.
[ Dodano: 2006-10-12, 22:16 ]
Jak dowiedziałem się od Jacka kwadrat to 4398a lewar 2958
- Colony
- Kontakt:
Najbardziej niesamowite było to, że zniszczony był w całości po za kabiną pasażerów, która była niemal nienaruszona. Wielkie szczęście mieli zapewne ludzie w tym wozie. 151, którym jechałem miał -35 na Abrahama.dzidek pisze:Wszystko przez opisany na forum wypadek. Jeden z samochodów strasznie rozbity.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Petroniusz
No ja na szczęście stanąłem jakieś 100 metrów za wypadkiem, więc wraz z kolumną ludzi ruszyłem piechotą przez most. To nie był Matiz, tylko Seicento, choć z daleka przypominał na początku malucha.Jamnik pisze:8020, chyba Matiz i jakieś dwa. Jakby nie były tak pogniecione, to może bym rozpoznał markę.![]()
Od Pl. Na Rozdrożu do Saskiej jechałem ponad godzinę.
Jak widać dziś był dzień wypadków, bo na Sobieskiego podobno był jeszcze Neoplan + 5 samochodów. A piątek, trzynastego zaczął się dopiero teraz.
E tam wypadek. Gość tak walnął drugiemu w przyczepkę, że ta na bok się przewróciła. Na szczęście ruch bez kłopotów, tylko w zatoczce mieścił się jeden autobus zamiast dwóch.dzidek pisze: Koło 21 doszło do wypadku 2 samochodów osobowych na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Banacha.Dwa pasy na trzy zostały zablokowane.
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Stał dziś Konstancin. Przed 11:00 wjazd DW 724 od strony Wilanowa do drugiego ronda.
Po 12-tej zakorkowany byl też objazd ul. Pulawskiej (gros ludzi jechalo od Pulawskiej DW 721 do Konstancina i potem w lewo na Wilanów). Tym objazdem wracalem bez mała godzinę, przez co do pracy spóźnilem się 2 godziny
.
Po 12-tej zakorkowany byl też objazd ul. Pulawskiej (gros ludzi jechalo od Pulawskiej DW 721 do Konstancina i potem w lewo na Wilanów). Tym objazdem wracalem bez mała godzinę, przez co do pracy spóźnilem się 2 godziny