Wskaż paluszkiem źródło, w którym przeczytałeś o 700 PLN za kwartalny, bardzo cię proszę.BJ pisze: Świetnie, wybacz, że swoją wiedzę na temat nowej taryfy oparłem na artykule w Stołecznej czy gdzieś tam, bo mam ciekawsze zajęcia niż czytanie bądź przeglądnie 28-stronicowego dokumentu, który podlinkowałeś.
Korekta taryfy - 2011
Moderator: JacekM
- fik
- Naczelne Chamidło
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Przecież nie będę szukał artykułu sprzed 2 albo 3 miesięcy, wybacz.
Wiem, co czytałem, kwota 700 PLN zapadła mi w pamięci i naprawdę przeżyję bez twojej wiary w moje słowa.
Natomiast ilość pomyłek wśród lokalnych, warszawskich dziennikarzy w Stołecznej, ŻW, TVP Warszawa i TVN Warszawa jest tak duża, że dziwię się twoim wątpliwościom.
Wiem, co czytałem, kwota 700 PLN zapadła mi w pamięci i naprawdę przeżyję bez twojej wiary w moje słowa.
Natomiast ilość pomyłek wśród lokalnych, warszawskich dziennikarzy w Stołecznej, ŻW, TVP Warszawa i TVN Warszawa jest tak duża, że dziwię się twoim wątpliwościom.
- MeWa
- Cukiereczek
owszem, jest spora, ale nie zmienia to faktu, że błąd równie dobrze może leżeć po Twojej stronie - nieomylny nie jesteś. Po prostu zakładanie "na pewno dwa miesiące temu się pomylili, ale nie chce mi się szukać" jest butne. I tyle.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
A już zupełnie nie ma powodu do krzyku, jak się samemu na ten bilet nie zapracowało i nie zapłaciło. Nieprawdaż, młody człowieku?BJ pisze:Tak gdzieś czytałem.
Jeśli ma to być 280, to tym bardziej nie ma powodu do krzyku.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Na pewno nikt w Stołku nie straszył takimi cenami za bilet. Potwierdzam jednak, że można je było znaleźć w tekstach u konkurencji wyraźnie motywowanych polityką pt. Idzie drożyzna. Jak widać, nikt 700 zł za bilet płacić nie będzie, choć zgadzam się, że podwyżka jest zbyt wysoka. Intuicja podpowiada mi jednak, że do stycznia 2014 r. dużo się jeszcze może zmienić. Skoro już teraz radni ustalili niższe ceny biletów w ostatnim etapie podwyżki, to niewykluczone, że im bliżej będzie tego terminu (a także wyborów samorządowych w 2014 r.), tym mniejsza może być skala tej trzeciej podwyżki.BJ pisze:Przecież nie będę szukał artykułu sprzed 2 albo 3 miesięcy, wybacz.
Stawiam wówczas na 0%.osa pisze:tym mniejsza może być skala tej trzeciej podwyżki.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie, nadawałbyś się na populistę. Niektórym politykom wydaje się, że to to samo.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow