Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Odczytywanie komunikatów w autobusach i tramwajach
Wóz 1853 na linii 311/1: leci trasa autobusu: Grenadierów, Palmirska Droga, Jana Nowaka Jeziorańskiego.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
A co to za cud się stał, że Knapik zapowiada nowe przystanki (Laurowa, Kasztanowa i Płużnicka) na 211? Niektóre przystanki miesiącami czekają na ich nagranie, a tu od samego początku jest już wszystko pięknie zapowiadane. 
Zapowiedzi są nagrywane co jakiś czas.
- Matrix2441
Na 809, 213, 710, 741 też?
Nie wiem. Nie znam listy przystanków, ale wiem, że są nagrywane. Aczkolwiek linii 213 sam jestem ciekawski.
- Matrix2441
Na Zagórzańskiej i Izbickiej, tam gdzie nie kursuje 161 i 142 nie było do niedawna (a może i nadal nie ma) kompletnych zapowiedzi przystankowych. Ciekawe czy w MZA mają to wgrane. 
To wiemy, tylko można być zaskoczonym, że od początku zmian na 211 są nagrane nowe przystanki, a 134 i 304 Ujęcie Wód i Brzeziny-Osiedle są wiecznie żywe (zapomniałem sprawdzić jak jest na nowej linii 334). A dopiero minęła 5 rocznica zmian przystankowych w tych miejscach.Pawel_ pisze:Zapowiedzi są nagrywane co jakiś czas.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jedzie zjeżdżający do zajezdni Swing. Na przystanku stoi niewidomy. Motorniczy, będąc wizytówką firmy, będąc przyjaznym ludziom i miastu postanawia odpalić zapowiedź zewnętrzną, ponieważ niewidomy raczej nic na wyświetlaczach nie przeczyta. I co słyszy niewidomy? "Linia: 26. Kierunek: (cisza)". Stworzenie wirtualnego przystanku "Zjazd do zajezdni Mokotów" było przedsięwzięciem nie lada, ale po paru miesiącach się udało. No to może czas byłby podpiąć do tego jakąś zapowiedź?
Sarkastyczne oprogramowanie zainstalowało się w kabinie w wyniku złożonego procesu rekrutacji i szkolenia spółki.
Knapik nie jest w stanie przeczytać nawet liczby 813
I jest "linia: ..., kierunek: Wolica koło Płochocina". O tyle to ciekawe, że tę Wolicę dograli, liczby już nie. Ja wiem że szansa trafienia niewidomego na 813 jest nikła, ale mimo wszystko powinniśmy się trzymać jakichś standardów.
noidea
Ile jeszcze lat upłynie, zanim Lionsy ze Stalowej będą zapowiadały przystanek Królewska w Jabłonnie? Co ciekawe problem występuje od lat tylko w 34xx.
-
Mateusz950
Ile czasu trzeba poczekać, zanim Stalowe MANy (mówię tu nie tylko o 34xx ale też i w 33xx/39xx) zapowiedzą przystanek Wierzbowa w Mościskach?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dlaczego Buse umie uprzedzać, że tramwaj zjeżdża do zajezdni (chyba trzy albo cztery przystanki przed końcem trasy zaczyna gadać, że uwaga, zjazd), a to coś, co siedzi w Swingu, nie potrafi?
Uwaga! Zjazd do zajezdni "Wola". Ostatni przystanek: Rogalińska