Awarie i wypadki kolejowe na Mazowszu
Moderator: JacekM
Pewnie jestem chamem bez serca, ale ten koleś nie zada elfowi (powiedzmy) śmiertelnego ciosu, więc co komu szkodzi, żeby tam pociągi jeździły? Rozumiem, że policji jest trochę wygodniej, tak jak jest. No i co z tego? Czy czegoś nie wiem?
Bo się boją że im spier**** do Wisły.
Bawi się z policją w kotka i myszkę. - aktualnie wraca na środek mostu.
Bawi się z policją w kotka i myszkę. - aktualnie wraca na środek mostu.
A według Infopasażera wszystko na Gdańskim kursuje jak w szwajcarskim zegarku. Może oprócz dziwnych pociągów Zachodni P8 - Zoo.
W jaki sposób ruch pociągów miałby wpłynąć na zachowanie wariata?
Dla porządku: S9 obraca się na Zoo, niektóre KM np 612 obróciła się na 613 na Wschodniej.
Ruch pociągów wstrzymany zapewne dlatego, że na torach stoi pełno policji, negocjatorzy itp., a w pogotowiu czeka oddział AT. A gościu musi być chyba dobrze naćpany, jak przejeżdżałem tramwajem, to chodził w kółko i wymachiwał tym swoim toporkiem. Ktoś mu cyknął komórką fotę, to pomachał i posłał całuska.MichalJ pisze:W jaki sposób ruch pociągów miałby wpłynąć na zachowanie wariata?
Puścić jeden pociąg z pełną prędkością i po problemie. Przez jednego wariata tysiące ludzi cierpi
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Boje się, że możemy mieć naśladowców, tym razem na moście średnicowym.
Jakieś wahadło WZS-WG chyba kursuje....
Jakieś wahadło WZS-WG chyba kursuje....
Ale przecież wariat nie stoi na torach, puszczenie pociągu nic mu nie zaszkodzi.
Puścić pociągi, zostawić 2 funkcjonariuszy do pilnowania, czy wariat nie przechodzi na tory i tyle. Niech sobie siedzi na tej rurze, nożem jej nie przedziurawi.
Puścić pociągi, zostawić 2 funkcjonariuszy do pilnowania, czy wariat nie przechodzi na tory i tyle. Niech sobie siedzi na tej rurze, nożem jej nie przedziurawi.
Wszystkie akcje robi pod publiczkę.MichalJ pisze:W jaki sposób ruch pociągów miałby wpłynąć na zachowanie wariata?
Problemem jest 40km/h z WOSu, ale dwa towarki mogły by pojechać, jakby dalej tańczył na rurze, a tym mostem zajebiście trzęsie jak się stoi/idzie chodnikiem technicznym pod torami, gdy towarowy zaiwania.rufio198 pisze:Puścić jeden pociąg z pełną prędkością i po problemie. Przez jednego wariata tysiące ludzi cierpi
Tylko, że on nie stoi tylko biega. A że jest, zdaje się, "pod wpływem" to nikt odpowiedzialności za tragedię nie weźmie.
Mi się wydaje że liczy na to że pod osłoną nocy zniknie im.
Mało prawdopodobne. Strażacy zapewnili oświetlenie.
Rano mieliśmy kolejny zgon 14WE - 105+10? ok. 9-tej padł - na szczęście w dobrym miejscu, bo w Wawrze. Elegancko go ominęliśmy lewym torem (na bocznicach stały hiperkible dla zachodnich relacji).
Jeszcze nie wytrzeźwiał?