Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2023
Moderator: Wiliam
-
- Kontakt:
Abstrahując od faktu że 401 obsługuje MZA, to zasadniczo organiztor płaci za kilometry 

Jak długo ma trwać budowa ronda u zbiegu Rudnickiego i Kochanowskiego? Mniej więcej oczywiście.
-
Georg pisze:Jak długo ma trwać budowa ronda u zbiegu Rudnickiego i Kochanowskiego? Mniej więcej oczywiście.
https://um.warszawa.pl/-/przebudowa-skr ... -bielanachUM pisze:Umowny termin zakończenia prowadzonych prac to koniec maja
Wysłane z mojego CPH1941 przy użyciu Tapatalka
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 

Ostatnio kilka razy jechałem tramwajem przy cm. Prawosławnym. Być może stojące 197 mi zasłaniały widok, ale nie mogłem dostrzec toytoyki.
O remont ronda przy Rudnickiego pytałem, bo zastanawiam się, czy nie warto 122 puścić na stałe Maczka. Skróciłoby to trasę i zapewniło obsługę Niedzielskiego, do którego część mieszkańców może mieć bliżej niż do Galla Anonima.
O remont ronda przy Rudnickiego pytałem, bo zastanawiam się, czy nie warto 122 puścić na stałe Maczka. Skróciłoby to trasę i zapewniło obsługę Niedzielskiego, do którego część mieszkańców może mieć bliżej niż do Galla Anonima.
Nie ma tam toi toi'a.

Czyli łazienka tylko w godzinach otwarcia cmentarza. Do kiedy przewoźnicy muszą wdrożyć przepisy poprawiające jakość wypoczynku kierowców?
Pozostały jeszcze 2 lata na przystosowanie się do przepisów.

-
- ZielonyJamnik
2 toi toie
Mkną po koleinach zielone jamniki... 

Dzisiaj biegi w Starych Babicach i Lipkowie.
Czasowe zmiany na 714,719 i 729.
Czasowe zmiany na 714,719 i 729.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś zrobił kopiuj-wklej starego komunikatu o przebudowie pl. Trzech Krzyży (por. komunikat z czerwca zeszłego roku)?
Linie 108, 518 nadal będą kursować na tych samych trasach. Ponadto „ponownie uruchamiane”
przystanki PL.TRZECH KRZYŻY 52 i 54 będą znajdować się w tych samych lokalizacjach.
Linie 108, 518 nadal będą kursować na tych samych trasach. Ponadto „ponownie uruchamiane”

Od wczoraj zamknięta Lazurowa między obwodnicą a Górczewską, kierunek Ursus.
Objazd dla 149,220 i 167 Aleją Obrońców Grodna i Warszawską.
Objazd dla 149,220 i 167 Aleją Obrońców Grodna i Warszawską.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Czy ucho przez Deotymy i Ciołka dostanie jakieś wzmocnienie?
Wczoraj zauważyłem 129 przy metrze Bemowo, a byłem przekonany, że te pl. Kasztelański zrobią do końca ubiegłego tygodnia.
Wczoraj zauważyłem 129 przy metrze Bemowo, a byłem przekonany, że te pl. Kasztelański zrobią do końca ubiegłego tygodnia.
Tam i tak wszystko stoi. Wieczorem jechała sobie parka 197 na przykład.Georg pisze:Czy ucho przez Deotymy i Ciołka dostanie jakieś wzmocnienie?
ŁK