[PL] Komunikacyjne ciekawostki
Moderator: JacekM
-
Wiem - MeWizm... Nie słyszałeś? Popularne dosyć jest... Postanowiono nazwać charakterystyczne komentarze niejakiego MeWy - nie znasz go?MeV pisze:Po pierwsze - nie wiesz chyba, do jakiego określenia się odnosisz

-
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale był, co prawda krótko, Żegań 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
A od tej czego zaś chcesz?fik pisze:O ulicy Orzyckiej już rozmawialiśmy ze dwa razy

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow

TVN24 pisze: http://www.tvn24.pl/2292099,0,0,2,1,prz ... wideo.html
Przystanek tyłem do autobusu
Tyłem do przodu czy przodem do tyłu - to pytanie dręczy mieszkańców Tomaszowa Mazowieckiego. Na przystanku autobusowym w centrum miasta jest wiata, która ma ochronić czekających pasażerów przed deszczem i wiatrem. Tyle, że ta wiata stoi tyłem do ulicy a przodem do budynków.
E świetne to jest, szkoda, że u nas nikt tego nie wymyślił. Więcej miejsca do przejścia, z ulicy na ciebie nie chlapią, a kawałek to można podejść, na wąskich przystankach dobre by to było.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Rozwiązanie angielskie, gdzie do autobusu stoi się grzecznie w kolejce...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nieprawda że angielskieGlonojad pisze:angielskie, gdzie do autobusu stoi się grzecznie w kolejce...

bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.