Powsin - Park Kultury
Moderator: Wiliam
Nie no jasne... po co wygodny dojazd jak można trochę ten dojazd skomplikować.
Podobno promujemy Warszawę, ale jak skoro taki turysta z Krakowskiego Przedmieścia np. nie może bezpośrednio dojechać do (też moim zdaniem atrakcyjnego miejsca) Parku Kultury.
[ Dodano: |26 Kwi 2009|, 2009 19:32 ]
A w ogóle to ja proponuję zrobić dowozówkę z Parku Kultury do innych linii w centrum Powsina... obsługiwaną Libero. Tak będzie fajniej!
Podobno promujemy Warszawę, ale jak skoro taki turysta z Krakowskiego Przedmieścia np. nie może bezpośrednio dojechać do (też moim zdaniem atrakcyjnego miejsca) Parku Kultury.
[ Dodano: |26 Kwi 2009|, 2009 19:32 ]
A w ogóle to ja proponuję zrobić dowozówkę z Parku Kultury do innych linii w centrum Powsina... obsługiwaną Libero. Tak będzie fajniej!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Prawo do samokompromitacji prawem każdego użytkownika Wawkomu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Skąd przeświadczenie, że turyści są tylko na KP i tylko stamtąd mogą gdziekolwiek jechać?reserved pisze:turysta z Krakowskiego Przedmieścia
Dla turystów?reserved pisze:też moim zdaniem atrakcyjnego miejsca
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie wiem, co czuł Fikander wymyślając ten tekst.reserved pisze:Wymyślił stwierdzenie i poczuł się fajniejszy.
[ Dodano: Nie 26 Kwi, 2009 19:45 ]
To już prędzej Ogród Botaniczny.Tm pisze:Dla turystów?reserved pisze:też moim zdaniem atrakcyjnego miejsca
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A ty myślisz, że nie płacą?fik pisze:A czy płaci za to Opacz, Sulejówek i Zagórze?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
E tam. 173 lub 177 jechałyby bez przystanków, ale by jechały. Nie wiem, jak z Zagórzem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Nie można byłoby wzorem uruchamiania 300 w sezonie, uruchomić podobną linię na trasie Metro Wilanowska-Powsin Park Kultury z koordynacją ze 139 na odcinku do Przekornej, a 130 zostawić na obecnej trasie Wilanów-CH Blue City. Zyskane brygady wykorzystać na nową linię?
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.