Zmiany obsługowe - luty 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- MeWa
- Cukiereczek
6 cierpi na brak miejsca w weekendy?Potrójniaki pojawią się też w soboty na trzech brygadach 26: 3 (z R-4), 6 (z R-4) i 9 (z R-3).
Jak najszybciej te potrójniaki skrócić... Potrójniak na 9 to zły pomysł - większość przystanków nieprzystosowana, w tym te newralgiczne jak Centrum...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- R-9 Chełmska
Niemożliwe, R-4 ma obecnie jednego potrójniaka.Potrójniaki pojawią się też w soboty na trzech brygadach 26: 3 (z R-4), 6 (z R-4) i 9 (z R-3).
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- R-9 Chełmska
-
jacek
- Zbanowany
Narescie pozytywne zmiany, moze niebawem przyjdzie czas na dalekie wyjazdy i zjazdyJamnik pisze:Brawo! Od lutego z R-11 w DP znikają wszystkie zmiany na Marysinie (3 sztuki) i Targówku (5 sztuk). Na 182 dwie zmiany przeniesione z Os. Ostrobramska na M. Politechnika, a na 523 zmiana z Olszynki przeniesiona na Stare Bemowo. W DŚ znika beznadziejna zmiana 719 na Blizne Jasińskiego.
Dużą ilość zmian ZTM przygotowało i może nawet nadal przygotowuje dla nas a zaserwuje ją dla nas po feriach, czyli od początku marca.
Wejdzie pewnie Mobilis pierwszymi mikrusami i Grodzio nowymi Scaniami, będą zapewne nowe linie, różne zmiany i roszady
Poczekajmy do marca i zobaczymy.
Wejdzie pewnie Mobilis pierwszymi mikrusami i Grodzio nowymi Scaniami, będą zapewne nowe linie, różne zmiany i roszady
Poczekajmy do marca i zobaczymy.
pozdrawiam Kozik
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Trochę postów poleciało do Zsypu, a trochę do tramwajarskiego wątku na KM.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel