Nie ma sprawy. Swoją drogą nie sądziłem, że macie tam tego tyle.fik pisze:Prosiłbym również osobiście o zachowanie treści przejrzanych tematów, zwłaszcza danych personalnych administratorów i moderatorów, dla siebie.
Inne
Moderator: Emyl
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Nie słuchajcie Szamota... Władza mu chyba uderzyła do głowy*) i bzdurzy... Prawda jest taka, że absolutnie każdy z tamtych postów został doskonale przemyślany pod każdym względem przed wysłaniem. Adminownia mogłaby służyć użytkownikom za wzór wszelakich cnót forumowych... I właśnie dlatego jest ukryta. Gdyby użytkownicy się z niej uczyli, stalibyśmy się niepotrzebni. 
*) I chyba dlatego chciał popsuć forum.

hafilip84 pisze:Nie słuchajcie Szamota... Władza mu chyba uderzyła do głowy*) i bzdurzy... Prawda jest taka, że absolutnie każdy z tamtych postów został doskonale przemyślany pod każdym względem przed wysłaniem. Adminownia mogłaby służyć użytkownikom za wzór wszelakich cnót forumowych... I właśnie dlatego jest ukryta. Gdyby użytkownicy się z niej uczyli, stalibyśmy się niepotrzebni.
Han Filip ma absolutną rację.
Posty moderatorów zawsze były są i będą ze wszech miar*) źródlem mądrości przeogromnej. Bijąca cnota i jasnośc z każdej naszej admińskiej wypowiedzi jest tak powalająca, że aż ciemność wymięka! Oślepiony jej blaskiem po czem zamroczony niespotykana laska awansu społecznego w hierarchii forumowej, doznałem zawrotu głowy, po czym zostałem uderzony w nią przez pobliską latarnię, która pojawila sią nagle nie wiadomo skąd i przypuściła na mnie atak.
Bronilem się dzielnie, jednakże będąc w stanie pomroczności jasnej i stresu pourazowego pod wpływem piekielnego impulsu chciałem zniszczyć własna partie.
I dopuściłem się tego haniebnego sabotażu.

A potem leki przestały działać więc kalam się pokornie...
Wybaczcie!
*) dlaczego Opera dokonuje korekty slowa wszechmiar na wszechmiłość?

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wybaczamy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
Pewnie to wyjście na przeciw głosom pasażerów, którzy skarżyli się "po co mi odjazdy w niedzielę jak dziś jest czwartek". A że poziom inteligencji jest taki jak jest, to... mamy co mamy. Tylko składaka żal...R-9 Chełmska pisze:Czyli nie można już sobie podejrzeć na jednej stronie rozkładu dla DP i DS? Gratuluję.
Gratuluję spostrzegawczości. Na dole jest możliwość wyświetlenie rozkładu dla wszystkich typów dnia.R-9 Chełmska pisze:Czyli nie można już sobie podejrzeć na jednej stronie rozkładu dla DP i DS? Gratuluję.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Oj, oj... oby żaden troll nie wykorzystał tej luki. Strzeżcie się!
http://niebezpiecznik.pl/post/powazny-b ... ataki-dos/
http://niebezpiecznik.pl/post/powazny-b ... ataki-dos/