Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A ktoś ma pomysł, po co na osiemnastce takt 4-16 w sobotę rano? I dlaczego nie ma porozsuwanych kursów pod kątem 4, z którą jedzie razem aż do Arsenału?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Prędzej nie zdążył. A Inżynierowi Ruchu widocznie przyszło do głowy kazać policzyć... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
76 minut, 7 brygad, częstotliwość co 10 minut. Tja.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W perspektywie tego jednotoru 41 powinno byc dopompowane na tyle na ile pozwola waskie gardla (babka,stawki). Na zeraniu 2 perony czekaja. Mozna z pol godziny przerwy zrobic motorowym.
16 w obecnej postaci out, przynajmniej ze slominskiego-zoo, bo tylko sie marnuja cenne sloty i brygady.
Oczywiscie mam na mysli 41 oberkiem przez stawki zeby na pusto w przeciwpotoku nie zajmowac slotow.
Co do stawki/andersa dorzucenie tej jednej fazy skretnej do programu stanowi az tak wielki problem i filozofie zeby nie mozna bylo tego zrobic z dnia na dzien?
Po andersa na pln od stawek mozna chyba tylko wjechac od strony slominskiego (w druga strone bedzie w czasie tego calego bajzlu slepa).
Skrzyzowanie sie nie zakorkuje nawet jak w miedzyszczycie czy ds bedzie ten kierunek sie zapalal dla nikogo (niepolska skladania ale pozno juz wiec
).
16 w obecnej postaci out, przynajmniej ze slominskiego-zoo, bo tylko sie marnuja cenne sloty i brygady.
Oczywiscie mam na mysli 41 oberkiem przez stawki zeby na pusto w przeciwpotoku nie zajmowac slotow.
Co do stawki/andersa dorzucenie tej jednej fazy skretnej do programu stanowi az tak wielki problem i filozofie zeby nie mozna bylo tego zrobic z dnia na dzien?
Po andersa na pln od stawek mozna chyba tylko wjechac od strony slominskiego (w druga strone bedzie w czasie tego calego bajzlu slepa).
Skrzyzowanie sie nie zakorkuje nawet jak w miedzyszczycie czy ds bedzie ten kierunek sie zapalal dla nikogo (niepolska skladania ale pozno juz wiec
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakakolwiek zmiana w programie wymaga opracowania nowego programu. W tamtym miejscu program ten musi być skoordynowany z całą siatką koordynacyjną sąsiednich skrzyżowań. Nie, to nie jest do zrobienia z dnia na dzień, ale jeśli potrafisz - zapraszam. Projektantów sygnalizacji mamy w zdecydowanej większości żałosnych, a do robienia tego nie trzeba mieć żadnych uprawnień, więc każdy może się wybić.
Ale przecież jest gotowy jakiś program awaryjny, który jest uruchamiany w przypadku objazdów (choćby na przyszły weekend). Nie dałoby rady jego wpuścić w obieg? PS. Koordynacja tam jest taka, że ruszając na Konwiktorskiej na zachód dostajesz początek czerwonego przed Andersa.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Koordynacja niekoniecznie oznacza wszystko dla wszystkich.
Nie ma czegoś takiego jak "gotowy program awaryjny", to, co będzie w przyszły weekend wdrożone, to coś zupełnie nowego, bo poprzednie podobno nie nadawało się do niczego. Przy czym do inżyniera ruchu ten przyszłoweekendowy program niekoniecznie już trafił.
Nie ma czegoś takiego jak "gotowy program awaryjny", to, co będzie w przyszły weekend wdrożone, to coś zupełnie nowego, bo poprzednie podobno nie nadawało się do niczego. Przy czym do inżyniera ruchu ten przyszłoweekendowy program niekoniecznie już trafił.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No we wtorek czy we środę dyr. Galas jeszcze go nie dostał.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ZMID.