Temat moderatorski
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Cycatów się nie otwiera, cycaty się podrzuca modteamowi. I jak modteam uzna, że cycat godny, to wrzuci do tematu.
Była kiedyś ankieta nt. spam-wątku, tylko nie mogę znaleźć. Co takiego postanowiła grupa trzymająca władzę? Proponuję stworzyć taki wątek, to bym miał gdzie odpowiedzieć Bastianowi nt. wizji supermarketu przyszłości, tj. kontynuować ten post.
viewtopic.php?p=773961#773961 No to już czyste chamstwo moderatora. Skoro fik nie umiesz sobie poradzić, to czas zrezygnować z funkcji.
- fik
- Naczelne Chamidło
Spoko, jutro zamykamy forumSławekM pisze:viewtopic.php?p=773961#773961 No to już czyste chamstwo moderatora. Skoro fik nie umiesz sobie poradzić, to czas zrezygnować z funkcji.

[ Dodano: Pon 30 Lip, 2012 22:35 ]
A za każdy następny post na ten temat wydłużam zamknięcie FnP o kolejne dwa tygodnie.

the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
A ja daję "nigdy". Przebijesz?
[ Dodano: |30 Lip 2012|, 2012 22:43 ]
Pilnuj swojego nosa.
[ Dodano: |30 Lip 2012|, 2012 22:48 ]
No dajesz Cyrylku, pokaż te swoje metody ! Ja kończę, bo szkoda czasu "dyskutować" z takim osobnikiem... EOT.
[ Dodano: |30 Lip 2012|, 2012 22:43 ]
JKTpl pisze:Powiem tak: mocne słowa jak na osobę, która przez niecałe siedem lat nie może zrozumieć zasad forumSławekM pisze:Kurna przedszkolaki...
Pilnuj swojego nosa.
[ Dodano: |30 Lip 2012|, 2012 22:48 ]
No dajesz Cyrylku, pokaż te swoje metody ! Ja kończę, bo szkoda czasu "dyskutować" z takim osobnikiem... EOT.
Skoro nie podoba ci się forum, to możesz na nim nie pisać.SławekM pisze:Skoro fik nie umiesz sobie poradzić, to czas zrezygnować z funkcji.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.