MAN Lion's 2010
Ale "mądry". Widać jaką jakość ma ten producent myśląc o takich rzeczach. Chociaż lubię MAN-a to mam nadzieję że coś się sfajczy i ten "bonusowy" wyjedzie na linie 
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Spokojnie nie musi się spalić, wystarczy, że jakiś man będzie miał małą stłuczkę i nie będzie mogł wyjechać.Filip7370 pisze:Ale "mądry". Widać jaką jakość ma ten producent myśląc o takich rzeczach. Chociaż lubię MAN-a to mam nadzieję że coś się sfajczy i ten "bonusowy" wyjedzie na linie
Własnie nie wiem czy to będzie na zasadzie że to musi być ten dany wóz czy jakikolwiek może być tym rezerwowym. Jak będzie okazja to podpytam 
Czaro dobrze ci się obiło a ten 71 MAN to będzie tak jak z skakanką A608 która zrobiona jest pod PKS Grodzisk a testuje się po Polsce rzadko zaglądając do Warszawy to samo będzie z Manem.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
O właśnie, przy okazji podpytam: czy ten cholerny biletomat stoi tak, jak mi się obiło o uszy, czyli przy 3. drzwiach, czy tak samo genialnie, jak w Solarisach - w głównej rzeźni, znakomicie utrudniając wjechanie i wymanewrowanie tam jakimkolwiek wózkiem większym niż dla niemowlęcia (o inwalidzkim nie mówiąc)?Delfino pisze:Widziałem dzisiaj tego mana na Stalowej. W sumie fajnie się prezentuje, na plus dla kierowców to możliwość robienia przyklęku przy otwartych drzwiach no i automat do biletów.
A skąd wiadomo, że to gratis? Panowie, jeśli nie widzieliśmy umowy MAN-MZA, to byłbym ostrożny z ferowaniem "gratisów". Może to tylko swoista polisa ubezpieczeniowa MAN-a, na wypadek awarii (i umownych uregulowań w tym względzie), która jest tylko gratisem pozornym dla MZA?
Z całym szacunkiem dla poniższego:
Z całym szacunkiem dla poniższego:
to jednak chyba kierowcy nie są osobami wtajemniczanymi w szczegóły kontraktu z producentem autobusów. Jeżeli się mylę, to tym gorzej dla rzeczywistości.Emil pisze:tak mówił kierowca ze Stalowej
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Albo MZA wpisały wymóg podstawienia autobusu zastępczego w przypadku dłuższej awarii.fluger pisze:Czyli posunięcie marketingowe. Widać że MAN myśli przyszłościowo względem przyszłych przetargów. I stać go na takie "gratisy". Ciekawe co by zrobił solaris?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
BuhahahahaDesert pisze:Kierowca wie co mówi.
[ Dodano: |12 Paź 2010|, 2010 18:05 ]
Przy drugich tak jak tego wymaga ZTM. To nie jest jakiś kaprys producentów, poza tym w innych miastach biletomaty też są przy drugich drzwiach i jakoś nikt nie marudzi tak jak Ty teraz.drja pisze: O właśnie, przy okazji podpytam: czy ten cholerny biletomat stoi tak, jak mi się obiło o uszy, czyli przy 3. drzwiach, czy tak samo genialnie, jak w Solarisach - w głównej rzeźni, znakomicie utrudniając wjechanie i wymanewrowanie tam jakimkolwiek wózkiem większym niż dla niemowlęcia (o inwalidzkim nie mówiąc)?