Zmiany obsługowe - luty 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
michał1984
-
bartoni722
A ja się nie zgadzam. O ile 175 to jeszcze może, bo bagaże na lotnisko itp. ale dlaczego 116? Linia jak każda inna.Drivter1234 pisze:Dziękujędrapka pisze: O! 1000% racji!No i do tego mają biletomaty więc myślę że tam to by było 100% racji
A zjazdy z Pl. Piłsudskiego nie były zbyt dalekie więc nie rozumiem ZTM-u... No ale ja tu nie rządzę
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Pewnie chodzi reprezentatywność Nowego Światu i Krakowskiego Przedmieścia, no wiesz "salon Warszawy"... (Dla mnie to żaden salonbartoni722 pisze:A ja się nie zgadzam. O ile 175 to jeszcze może, bo bagaże na lotnisko itp. ale dlaczego 116? Linia jak każda inna.Drivter1234 pisze: DziękujęNo i do tego mają biletomaty więc myślę że tam to by było 100% racji
A zjazdy z Pl. Piłsudskiego nie były zbyt dalekie więc nie rozumiem ZTM-u... No ale ja tu nie rządzę
![]()
-
bartoni722
-
bartoni722
A może właśnie postanowiono wprowadzić zakaz wysyłania 15 metrowców na 188 w DP...kocur pisze:Co za różnica, 175 czy 189? Ważne, aby Mobilisowe 18-metrowce jeździły na liniach/brygadach, gdzie jest zakaz wysyłania wozów 15-metrowych. Zarówno na 148 jak i na 188 mogą jeździć SU15 lub Neoplany, więc bez sensu jest aby obsługiwał to Mobilis przegubami.
MZA R-4 "STALOWA"
Spokojnie ZTM głupi nie jest. Doskonale wie że zaraz SU18 z Mobilisu będą wyglądały jak obecne SU10. Dlatego niech jeżdżąkocur pisze:Co za różnica, 175 czy 189? Ważne, aby Mobilisowe 18-metrowce jeździły na liniach/brygadach, gdzie jest zakaz wysyłania wozów 15-metrowych. Zarówno na 148 jak i na 188 mogą jeździć SU15 lub Neoplany, więc bez sensu jest aby obsługiwał to Mobilis przegubami.
- Drivter1234
Każda linia jest jak "każda" Tyle że tutaj porusza się najwięcej turystów ale i jedzie do Wilanowa z tych rejonów a chyba raczej średnio na jeża wygląda rozklapciany Jęcz który ledwo co jedzie, śmierdzi w nim jak by ktoś wywalił w nim tonę starych ryb, nie wspomnę już o klimatyzacji której tam po prostu brak, a wygląda jak by przyjechał z lat 90-tych. Umówmy się, tam powiew nowoczesności by się przydał jako że tam mamy swoisty wersal Warszawy z dużą ilością zagranicznych gości.bartoni722 pisze:A ja się nie zgadzam. O ile 175 to jeszcze może, bo bagaże na lotnisko itp. ale dlaczego 116? Linia jak każda inna.Drivter1234 pisze: DziękujęNo i do tego mają biletomaty więc myślę że tam to by było 100% racji
[ Dodano: |27 Sty 2011|, 2011 01:00 ]
Absolutnie się z tym nie zgodzę.bartoni722 pisze:Nie o to chodzi. Chodzi o to że niektórzy uważają 116 za lepszą, co jest nieprawdą.
No bo jak ciotka z Toronto przylatuje czy wujostwo z Kassel, to przecież nie podajesz kanapek z masłem roślinnym i produktem seropodobnym "Goudek" na talerzyku z plastiku, tylko jednak pokazujesz lepszą stronę swojego gospodarstwa.bartoni722 pisze:A ja się nie zgadzam. O ile 175 to jeszcze może, bo bagaże na lotnisko itp. ale dlaczego 116? Linia jak każda inna.
Tak samo z autobusami. A gości z Hameryki czy z innej zagranicy mozna całkiem sporo spotkac przemieszczających sie po Krakowskim Przedmieściu (autobusami czy pieszo). Więc tez trzeba im pokazać tę lepszą stronę gospodarstwa a nie organicznie brudne jelcze śmierdzące paliwem. I tak samo zresztą dotyczy to brzydko starzejących się neoplanów.
Popatrz, jaka franca!
-
Krzysiek_S