Parkowa jest zapowiadana zarówno w 723 jak i 736.bartoni722 pisze:Masz rację, to 723 ma dodatkowo Parkową.SławekM pisze:Chwila moment, przecież mówione jest o 731I o to pewnie chodzi. Na ZP Sowińskiego zapowie "Przystanek: Siwińskiego", na ZP Sielankowa powie "Przystanek: Rondo Poniatowskiego" itd.SławekM pisze:Na objeździe jedynie nie oosłuży Rondo Poniatowskiego i Siwińskiego, i nie ma tam jakiegoś nowego przystanku...
Ale nowych przystanków to faktycznie nie ma, może Flash powie, co on tam chce nagrywać.
Zmiany obsługowe - maj 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
michał1984
Juz wiem z tego forum co mają robić nowe zetki od 9.5.11. Ten sam komunikat mówi o zmianie tras wielu linii tramwajowych , tylko nic o tym nie znalzłem w komunikacie a chyba na 5 dni przed zmianami są one ustalone? Mogą nie być dograne rozkłady tylko ci co nimi jeźdzą mogli by już wiedzieć dokąd dojadą.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z kolei ja nie znalazłem w twoim poście tego, o co w nim chodzi.pasażer pisze:Ten sam komunikat mówi o zmianie tras wielu linii tramwajowych , tylko nic o tym nie znalzłem w komunikacie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Widzisz Bastianie kilka postów wcześniej pytałem o zmiany tras tramów i nowe zetki.
Otrzymałem odpowiedź dotyczącą zetek.
We wczorajszym komunikacie jest info o tych zetkach ozmianie zmianie tras tramów tylko na stronie głównej a może pod komunikatem spodziewałem się szczegółów a tu figa.
No to pytam czy na pięć dni przed wprowadzeniem zmian nie powino być już
szczegółów tras bo rozkłady jak rozumiem mogą być ustalone dopiero w niedzielę.
Otrzymałem odpowiedź dotyczącą zetek.
We wczorajszym komunikacie jest info o tych zetkach ozmianie zmianie tras tramów tylko na stronie głównej a może pod komunikatem spodziewałem się szczegółów a tu figa.
No to pytam czy na pięć dni przed wprowadzeniem zmian nie powino być już
szczegółów tras bo rozkłady jak rozumiem mogą być ustalone dopiero w niedzielę.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Może gdybyś tych szczegółów tras szukał na tym podforum, na którym dyskutuje się o trasach, a nie o rozkładach, to byś je znalazł. Bo są.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dzięki widzisz czyli nieprzygotowana zmiana już na tym linku byłem. Komunikat o zmianch wisi tylko szczegołów dalej brak.Bastian pisze:UK
Objazdy tramwajowe 2011. Jest tam i komunikat, i trasy. Komunikat ZTM jest zdjęty.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: |5 Maj 2011|, 2011 14:37 ]
Korekta cytowania.
-
bartoni722