Ciekawe jak teraz będą wyglądały aktualnie nieczytelne korale 126tarantula01 pisze:czyli np. w stronę Nieporętu będzie przystanek PKP Żerań (pod torami) i 80 m dalej kolejny przystanek PKP Żerań za wiaduktem ul. Marywilskiej?
Nowe przystanki (planowane)
Moderator: Wiliam
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
- tarantula01
- Kontakt:
Między Cementownią, a Marcelinem dołożone zostanie kółeczko, jeśli dobrze liczę.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 14490.htmlW wyniku ogłoszonego przez ZMID przetargu powstać ma nowa jezdnia ul. (ok. 1200 metrów), chodniki, droga rowerowa, oświetlenie, kanalizacja deszczowa i ekrany akustyczne.
Posadzona ma być też nowa zieleń.
Przebudowane zostaną skrzyżowania z ulicami poprzecznymi, a także tory tramwajowe – węzeł na skrzyżowaniu ul. Wołoskiej z ul. Woronicza oraz odcinek Konstruktorska – Racławicka.
Powstanie nowy przystanek na wysokości ul. Bytnara "Rudego".
Po co? Na tej trasie lepiej byłoby wyrzucić przystanek Konstruktorska, a nie dodawać jeszcze nowe.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Zapewne powstaną jeszcze światła z wydzielonymi lewoskrętami. Jak z rozmachem to z rozmachem. A ludziom się nie chce 200m. ruszyć do Odyńca...
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Szczerze mówiąc nie kojarzę, by w projekcie był dodatkowy przystanek tramwajowy. Może chodzi o autobusowy? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja zatrzymałem się na projekcie który zakładał przystanki tramwajowe - za to brak autobusowych. I pomyśle żeby było odwrotnie. 
Na stronie SISKOMu nie ma projektu, za to rozmieszczenie ekranów wskazuje że będzie przystanek autobusowy (widać ten w kierunku południowym).
Na stronie SISKOMu nie ma projektu, za to rozmieszczenie ekranów wskazuje że będzie przystanek autobusowy (widać ten w kierunku południowym).
Polityka złym doradcą w pracy!
Projekt jest na stronie ZMIDu. Przystanki są autobusowe.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
W którym miejscu jest ten projekt?
Przetargi/roboty.
Wg tego dokumentu są autobusowe i tramwajowe.Zostały zachowanie lokalizacje dotychczasowych przystanków tramwajowych na ul. Racławickiej i Woronicza,
dodatkowo wprowadzono pare przystanków na wysokosci ul. Bytnara Rudego. Perony zaprojektowano o
szerokosci 3,5m i długosci 68m z wiatami dla oczekujacych pasaerów i wygrodzeniem segmentowym od strony
ulicy.
Co jest aktualne - przetarg na stronie ZMID czy opracowanie z 2009 na stronie Siskom? 
To jest cytat z dokumentów do tego przetargu(pzt/tom 1_1), może jest jakiś nieaktualny. Swoją drogą mógłbyś napisać, skąd bierzesz swoje informacje, bo grzebanie się po tych papierzyskach jest mało przyjemne.
A to przepraszam. Patrzyłem na projekt organizacji ruchu.
Zbieraczka rozkładów jazdy.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W rysunkowej wersji PZT nie ma przystanków tramwajowych. Ani w projekcie drogowym
Ani w torowym.
Ani w torowym.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.