[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- gregory5576
- Kontakt:
Nowe zasady patronatu w T.W. Nie wiem czy to ten temat ale modowie będą wiedzieć co z tym zrobić.
[ Dodano: |6 Wrz 2011|, 2011 15:14 ]
Jakby było słabo czytelne to przepiszę cały artykuł
[ Dodano: |6 Wrz 2011|, 2011 15:14 ]
Jakby było słabo czytelne to przepiszę cały artykuł
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gregory, Chryste Panie...
Lepsza jakość:
Lepsza jakość:
- Załączniki
-
- SKMBT_C20311090614180.pdf
- (676.16 KiB) Pobrany 234 razy
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ludziska z KMKM lub Ci którym los tramwajów nie jest obcy.
Trzeba zająć się jak najszybciej zabytkami które stoją pod chmurką na R4.
Ich stan jest opłakany. Zaczęła odpadać szpachla z burt, może warto zainwestować choć by w plandeki i je przykryć. Choć miejsce pod dachem było by nich znacznie lepsze
Ich stan jest opłakany. Zaczęła odpadać szpachla z burt, może warto zainwestować choć by w plandeki i je przykryć. Choć miejsce pod dachem było by nich znacznie lepsze
Jeśli chodzi o 4EGTw to tym bym się nie przejmował: tam cała blacha poniżej linii okien jest do wymiany. Słupki i w znacznej części rynienki w zeszłym roku pomalowaliśmy farbą antykorozyjną. W tym roku należałoby zrobić przegląd i dokończyć różne tego typu prace. Pozwoli to utrzymać ten wagon w całości w oczekiwaniu na inwestora. Z pozostałych wagonów najprędzej będzie ruszona sprawa 371. 42 jest udupiony na elektrykę, 795 jest w stanie rozkładu, nie wiem, czy da się z niego coś jeszcze zrobić. 534 jeszcze trwa. Jeszcze...Pingwin pisze:Zaczęła odpadać szpachla z burt
15/12/2005-12/7/2019
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ło jeju, toż podobno ma być jakiś "specyjalista ds.trupiarni", wychodzony ciągłym publicznym pluciem na spółkę (sic!), to niech zakasa rękawy i się bierze...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wozy na Żoliborzu:Pingwin pisze:Ludziska z KMKM lub Ci którym los tramwajów nie jest obcy.
Wagon 795 - pomóc mu może jedynie NGII. Blachy poszycia są już tak skorodowane, że nadają się tylko do wymiany, a instalacja elektryczna do ponownego wciągnięcia. Wagon ma spaloną przetwornicę przez jakiegoś inteligentnego furmana (bo nie można go nazwać motorowym), który widząc 70V na woltomierzu katował wagon dalej.
Wagon 534 - wygląda może słabo, ale źle nie jest - uzupełnienie szpachli, malowanie i wymiana 2 podsufitek. Uruchomienie to pieśń przyszłości.
Wagon 42 - pomóc mu może jedynie NGII. Dopóki stał w hali to stan nie był zły - teraz wygląda może słabo, ale tragicznie nie jest - instalacja elektryczna do ponownego wciągnięcia, bo kable z lat 70 i 80 - tych się nie nadają do użytku.
Wagon 205 - TLG opisał.
Wagon 371 - będzie miał zrobiony przegląd elektryczny i zostanie w ciągu najbliższych miesięcy gospodarczo podremontowany i docelowo ma być sprawny.
Wagon 5 - sprawny i jeżdżący - ostatnio dostał właściwe łapki do okien (zamiast założonych przez FPS jakiś łapek meblowych) i dzwonki do maszyn drzwiowych (zamiast założonych przez FPS jakiś piszczków wysokotonowych - te pojawią się zapewne na taborze liniownym).
Spokojnie - nikt nie powiedział, że to będzie właśnie ON.Glonojad pisze:Ło jeju, toż podobno ma być jakiś "specyjalista ds.trupiarni", wychodzony ciągłym publicznym pluciem na spółkę (sic!), to niech zakasa rękawy i się bierze...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Wygląda to na dużą akcję inspirowaną przez ZTM.Tranzystor pisze:Ostatnio zauważyłem, że składy takie jak 1127+1211 i 1258+1257 na przodzie dostały herb Warszawy. Czy TW planuje wprowadzić herb na wszystkich 105?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -