KM w Ząbkach
Moderator: Wiliam
- Matrix2441
Jak dla mnie na zdjęciu to nie jest skrzyżowanie MaczkaxPowstańców - bardziej stawiałbym na próby jazdy po Skrajnej. Jeżeli 345 ma się faktycznie pojawić na Powstańców - ogólnie pozdrawiam szerokość tej ulicy pod autobus - to bardzo prawdopodobnym będzie postój na Maczka. Powrót jednokierunkowo Maczka - Szwoleżerów - Żołnierska - Powstańców.
A czy ja tak napisałem?PiotrekP pisze:Jak dla mnie na zdjęciu to nie jest skrzyżowanie MaczkaxPowstańców - bardziej stawiałbym na próby jazdy po Skrajnej.
Owszem, na tym przystanku jest "wydłuzona" zatoka planowana pod postój niedoszłego 170.PiotrekP pisze: bardzo prawdopodobnym będzie postój na Maczka.
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
A nie będzie rzadziej przypadkiem?ARTUR P pisze:Czemu miałoby jeździć inaczej?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tak pytam, bo przy cięciach, który ZTM musi zrobić to na takie bonusy trudno liczyć. 145 nadal będzie jeździło co 10/15//20? A co do 345 to jest dużo miejsca, aby wcisnąć tam dodatkową szczytową linię, nawet jeden słupek jest wolny.ARTUR P pisze:Czemu miałoby jeździć inaczej? 345 na Targówek raczej nie pojedzie, brak miejsca na pętliSzkoda, że nie będzie to 445
- Bastian
- Sułtan Maroka
Znam ludzi z Ząbek, którzy dojeżdżają na Płowiecką (a stamtąd na południe lewego brzegu). Już mają powód do radości, ale ciebie to by chyba chętnie wychłostali...ARTUR P pisze:Rzadziej, to oczywiste. Trasa zostaje ta sama! Ja bym ściął rozkład do 15/20/20.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow