Którego wynik będzie rzecz jasna uzależniony od tego gdzie można zyskać jesienią więcej głosówBernard pisze:Będzie referendum: http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1650614 ... omosc.html
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Jelonki
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Thompson04
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zobaczycie, skończy się na wydzieleniu 289 ze 189... 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja bym wymienił co najmniej trzy. I ze dwa działy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Dęboszczak
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Do tego brak przystanku przy Ratuszu - dla Lotniska ta linia po prostu nie istniała.
Dziś miałem okazję przejeździć w zmianie B linią 189 (pierwszy raz po zmianach) i przedstawię swoje spostrzeżenia. Wielki błąd popełnił ZTM zmieniając trasę na Jelonkach. Linia popołudniu niezależnie czy o 16 czy 19 stoi w korkach na Lazurowej (czas przejazdu samą Lazurową prawie 20 min!) do tego tworzą się wielkie stada wozów linii 189 na przemian z 190 (która jedzie dokładnie taką samą trasą od Hali aż do pętli). Frekwencja dużo gorsza niż na trasie przez Górczewską. Ja rozumiem, że pozostawienie na starej trasie było sprzeczne z polityką transportową ale czy to oznacza, że trzeba zmienić trasę jednocześnie psuć linię jeszcze bardziej?
Teraz od Hali Wola wozi się powietrze, które stoi w korkach od przystanku Człuchowska do samej pętli Os.Górczewska.