Komunikacja miejska po M2C
Moderator: Wiliam
Na Francuskiej i Paryskiej wraz z pojawieniem się nowych wiat, które nie mają ścianek bocznych, znak D-15 pojawił się na latarniach przy przystanku.

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Al. J. Pawła II?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Od przyszłego poniedziałku 125 i 135 będą wyginać się przez Stadion. 512 skrócone do Wileniaka (z likwidacją 412)
ZTM pisze: Wraz z początkiem wakacji ZTM zmieni – na stałe – trasy trzech linii autobusowych: 125, 135 i 512. Dzięki nowym przystankom, linie 125 i 135 będą mogły dowozić pasażerów do II linii metra.
W związku z oddaniem dodatkowych przystanków autobusowych na ul. Zamoyskiego, w sąsiedztwie stacji metra Stadion Narodowy, linie 125 i 135 będą dowozić do metra kursując następującą trasą: MIĘDZYLESIE/PKP OLSZYNKA GROCHOWSKA - … - Grochowska – Zamoyskiego – Jagiellońska – Okrzei (powrót: Kłopotowskiego) – Targowa – PL. HALLERA. Linie te, oprócz dowozu do metra, będą także obsługiwały połączenie lokalne na ul. Jagiellońskiej. Dlatego możliwe będzie wycofanie stamtąd linii 512. Jej trasa zostanie skrócona do Dworca Wileńskiego.
Kolejny komunikat ze schematem.
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=1426&c=100&l=1
-
Na razie 412 to jest zawieszona. Wiem, wiem... 

Gdzie będzie miało postój 512? 

Chyba nigdzie, bo ta linia nie będzie już mieć ani jednej pętli.
Ma mieć na Dw. Wileńskim, więc czyżby miało jechać przez Rzeszotarskiej i Wileńską do Dw. Wileńskiego 13 (pustym w wakacje, bo E-3 będzie zawieszone)? 

Raczej bym zakładał pętelkę z supełkiem: Solidarności-Targowa-11 listopada-Inżynierska-Wileńska-DW13-Wileńska-Targowa-Kłopotowskiego-Jagiellońska-Solidarności.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
I wtedy czasowo wyjdzie podobnie, jak na stadion, za to będą puste przebiegi...
ŁK
No i jest przystanek. W kierunku "metra" - za Sprzeczną. Jednocześnie obsługuje kawałek Jagiellońskiej, tak jak się mówiło.Łukasz pisze:Jeszcze chyba nawet przystanków nie ma. Postawienie słupka to nie wszystko.
ŁK
Ktoś zgodzi się na liniowy, blokujący ruch na wprost, skręt E-N?pawcio pisze:Raczej bym zakładał pętelkę z supełkiem: Solidarności-Targowa-11 listopada-Inżynierska-Wileńska-DW13-Wileńska-Targowa-Kłopotowskiego-Jagiellońska-Solidarności.
E-7 tak rano kończy i żyje.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
I 412 oraz zjazdowe 718, 738, 805 i E-3.pawcio pisze:E-7 tak rano kończy i żyje.

O, no proszę.
Wielce przyspieszone to 512.