Informacja pasażerska
To nie można było na przystankach, na których jest miejsce, rozwiesić nowych rozkładów wcześniej, zostawiając też stare, a w ostatnią noc obsłużyć te przystanki, na których dwa rozkłady się nie zmieściły?
[ Dodano: Wto 04 Cze, 2013 00:03 ]
Inna rzecz, że w wawie i tak jest nieźle. W takim moim rodzinnym Koninie nowe rozkłady pojawiają się na przystankach oraz w internecie (!) dwa dni przed zmianą, a starych nie ma wtedy nigdzie, mimo że nadal obowiązują.
[ Dodano: Wto 04 Cze, 2013 00:03 ]
Inna rzecz, że w wawie i tak jest nieźle. W takim moim rodzinnym Koninie nowe rozkłady pojawiają się na przystankach oraz w internecie (!) dwa dni przed zmianą, a starych nie ma wtedy nigdzie, mimo że nadal obowiązują.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wczoraj kleszczowe sztywniaki na 105 w większości jeździły z trasą zmienioną. Jedni palili głupa i wyłączali sterownik zgłaszając awarię, inni jeździli wprowadzając w błąd. A najbardziej mnie zaskakuje, że popołudniowe dodatki też aktualnej wersji nie miały.
- vernalisadonis
Dzisiaj coś takiego na przystanku Wilanów zauważyłem. Szczerze to nawet niezły pomysł, może się komuś przydać.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Szczególnie na Nowodworach, gdzie wskazują biletomat na... Mehoffera pomimo, że urządzenie również stoi na przystanku Nowodwory 01...ashir pisze:Na Białołęce takie mapki są już od dawna.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Mobilisowe solinki na 741 twardo jeżdżą z dechami z trasą na Stare Świdry. Przykład fziś na 1/741...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Z ciekowostek okołolotniskowych:
SKM skrócona na wyświetlaczach pojazdowych i z głośników zapowiadana poprawnie (acz tylko po polsku). Na peronie PKP Służewiec tłum ludzi w kamizelkach pokazujący drogę i wnoszący wózki po schodach (choć winda chyba działa...) Na lotnisku rozkłady SKM zalepione kartką kierującą w 2 językach do autobusów. Po drodze na stację personel w kamizelkach informujący o braku pociągów.
SKM skrócona na wyświetlaczach pojazdowych i z głośników zapowiadana poprawnie (acz tylko po polsku). Na peronie PKP Służewiec tłum ludzi w kamizelkach pokazujący drogę i wnoszący wózki po schodach (choć winda chyba działa...) Na lotnisku rozkłady SKM zalepione kartką kierującą w 2 językach do autobusów. Po drodze na stację personel w kamizelkach informujący o braku pociągów.