ZTM pisze:Remont ulicy Jagiellońskiej w Legionowie
(...)
N63
tylko w jednym kierunku:
Legionowo: OS. JAGIELLOŃSKA – … – Jagiellońska – Mickiewicza – Sowińskiego – Piłsudskiego – … – Warszawa: DW. CENTRALNY
W kierunku krańca OS. LEGIONOWO trasa linii N63 pozostaje bez zmian.
(...)
Informacja pasażerska
To jeszcze nic.Szeregowy_Równoległy pisze:Dlatego napisałem, że te z elektrodechami
-
Stary Pingwin
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A je jeszcze o wtyczkach na 517 chciałem. O tych, co uruchamiane są z rezerwy czynnej. Fajnie by też było, gdyby ktoś wytłumaczył kierowcom co zrobić, żeby w Macrosystemie mieć trasę i pełnowartościową informację na wyświetlaczach. Przecież w Macrosystemie MZA można wstukać dowolną brygadę, problemu kasowników nie ma, więc czemu ten nikt o tym kierowcom nie powie, tylko śliczne, błyszczące SU18 z elektrodechami jeżdżą pooklejane kartkami? A planowe brygady skrócone w Macrosystemie są, więc jest co wbić w sterownik. Sugerowałbym, żeby kierowców informował NR, który steruje tymi brygadami, ale wiem, że NR jest do wyższych celów stworzony i nie ma siły, która sprawi, że ten NR pomoże komukolwiek przy sterowniku.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A co za różnica, gdzie trasa się zaczyna? Pasażerowi to bez różnicy. Ważne, żeby wiedział dokąd dojedzie.
Na skróconym Z-1 jest identyczny problem, natomiast przynajmniej w poniedziałek NovaMedia wyświetlała normalnie trasę skróconą do Pl. Trzech Krzyży, ciekawe czy trasa się zaczynała w Ursusie (jak dla normalnego dodatku) czy na Zachodnim (jak dla wtyczki).
Nie mniej kartki o trasie skróconej Mercedesy i tak miały, ciekawe po co, skoro to była trasa jednokierunkowa, a zwykłe dodatki z Ursusa takich kartek nie miały. Chyba, że ludzi już z pętli zabierały autobusy? 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ej, ja odpowiedziałem na post Ashira zanim ten post się pojawił... 
A tak serio: jak odpowiadałem, to Ashirowy post był. Kolejność postów pozostaje zagadkowa.
A tak serio: jak odpowiadałem, to Ashirowy post był. Kolejność postów pozostaje zagadkowa.
-
Stary Pingwin
Problemem jest dłuższa trasa po ruszeniu z Metra Wilanowska, bo chwilo trzeba objeżdżać dookoła tory. Gdyby to była kwestia nie wgrania przystanku (swoją drogą powinien być wpisany do rozkładu dla linii, które zmieniły rozkład) to po prostu Knapik by milczał.adner pisze:Na liniach na południowej Puławskiej dodano przystanki Niedźwiedzia(z których nikt nie korzysta). Szkoda tylko, że SIP o tym nie wie, co powoduje czasami przesunięcie zapowiedzi na wszystkich przystankach(w większości na żądanie) o jeden...