Informacja pasażerska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja też. W Ostrobramskim jakimś. Inna sprawa, że w Macrosystemie kursów skróconych Z-1 nie ma. Jeśli nie jeździł na pełnej trasie, to nie miał jak inaczej tego wklepać. Baza ZTM najwyraźniej nie zawiera takiej wersji półkursu.Wiliam pisze:W jakimś nowym SU18 to dzisiaj widziałem.
Jechałem dziś 338, bardzo mnie zdziwiło to, że decha była z trasą: Dw. Wileński - Utrata-Skład. Myślałem, że może przez przypadek kierowca wziął jakąś starą tablice, ale to co później zobaczyłem przeszło najśmielsze moje przypuszczenia. Otóż tylko strona z koralami była nieaktualna (ta ważniejsza, bo trasowo jest prawie bez zmian, natomiast zmian przystankowych jak na tak krótką linię było dużo), natomiast stroną z trasą już była aktualna, znając życie to pewnie od dłuższego czasu jest taka wożona po autobusach linii 338. 
Zdaje się, że ZTM nie rozróżnia przystanków os. Domaniewska i Dominikańska, tworząc "os. Dominikańska"...
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/absurdy,new ... 92596.html
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/absurdy,new ... 92596.html
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Nie, nie tylko Tobie. Ale coś czuje, że coraz nas mniej. A jeszcze mniej tych, którym coś tu jednak zgrzyta.bepe pisze:W nocy w 1215 odnotowałem nową telewizję informacyjną emitowaną na ekranach podsufitowych. Telewizja nazywa się... UrbanInfo TV. Czy tylko mnie zbitka Urban + Info kojarzy się jednoznacznie - i to bynajmniej nie z miastem?
Popatrz, jaka franca!
To samo w kleszczowych Conecto.bepe pisze:W nocy w 1215 odnotowałem nową telewizję informacyjną emitowaną na ekranach podsufitowych. Telewizja nazywa się... UrbanInfo TV. Czy tylko mnie zbitka Urban + Info kojarzy się jednoznacznie - i to bynajmniej nie z miastem?
Serio tak się da? Nie wiedziałem, że dożyję...Szeregowy_Równoległy pisze:W stosunku do TW tak wymaga? Bo w autobusach trasa zmieniona ma być tylko w tym kierunku, w którym jest zmieniona. I tylko na odcinku między początkiem półkursu a końcem objazdu. Popatrz na linie, które w DS omijają Krakowskie Przedmieście: te z elektrodechami po powrocie na KP/Miodową zaczynają wyświetlać bez trasy zmienionej.Stary Pingwin pisze:fraktal, ZTM wymaga komunikatu o trasie zmienionej w obydwu kierunkach. 10 rusza ze Służewca Niekońskiego i do Królikarni jedzie trasą zmienioną, nie ma komunikatu, żeby zmieniać na zwykłą.
ŁK