Informacja pasażerska
Macrosystem jest najwyraźniejszy i posiada czcionkę bardzo dużych rozmiarów (przednie wyświetlacze). Bardzo łatwo jest odróżnić go od diodowego R&G !
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo w MZA nie ma opcji, żeby kierowca flamastrem dechę tuningował. Nie ma. To się nie zdarza. Nigdy.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Do popołudniowego kierowcy pretensji nie mam, to poranny nie wziął wszystkich dech. Niemniej: Pawcio dość konstruktywnie napisał, co można było zrobić.
- Bastian
- Sułtan Maroka
O ile kierowca popołudniowy szukał tej dechy przed tym kursem. A w sumie nie miał takiej potrzeby (chyba że zwyczajowo zmiennik robi taki remanent, obejmując wóz?).
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No... Pasażerowie, którzy wsiadają w "138 ZJAZD DO ZAJEZDNI" i chcieliby się dowiedzieć dokąd tudzież którędy dojadą? No i info o zjeździe u Pana Woronicza zasłoniło numer linii i kawałek trasy na koralach. Powinien podejść na Utratę, to by go nauczyli jak się dechę flamastrem poprawia, żeby było OKPawel_ pisze:Bez przesady... Na te dechy, zjazdowe dechy, w ogóle ktoś patrzy?
Pasażerowie nie patrzą. We wtorek miałem zjazd po trasie ze 190, którego nie ma uwzględnionego w rozkładach. Dużo osób sobie jechało, a jak usłyszeli: "Następny przystanek: Jana Olbrachta", to zaczęli mi krzyczeć, żebym ich tutaj wypuścił, czyt. Park Moczydło. Numer linii potrafią dostrzec, a literek obok już nie? 
Literek w alfabecie jest więcej (do nauki) niż cyfr, może dlatego?Pawel_ pisze:Pasażerowie nie patrzą. We wtorek miałem zjazd po trasie ze 190, którego nie ma uwzględnionego w rozkładach. Dużo osób sobie jechało, a jak usłyszeli: "Następny przystanek: Jana Olbrachta", to zaczęli mi krzyczeć, żebym ich tutaj wypuścił, czyt. Park Moczydło. Numer linii potrafią dostrzec, a literek obok już nie?