Mam wrażenie, że cytują rzecznika TW? Sugerujesz, że on tego nie powiedział?MisiekK pisze:Dziennikarze z SE powinni być zatrudniani do wyjaśniania powodów wszelkich awarii bo są jak widać specjalistami w tej dziedzinie.KwZ pisze:
Pożary pojazdów warszawskiej komunikacji
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Wiem, że tak nie powiedział. Wypowiedź była dłuższa. Ale panowie dziennikarze odpowiednio ją skrócili ferując wyrok.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
\TLG pisze:A ponadto słyszano dwa wybuchy.
Bynajmniej, strzały.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Powiedział, że wagon wracał po wykonaniu w innej części miasta prac spawalniczych i do zdarzenia doszło podczas zjazdu do macierzystego zakładu oraz że przyczyny wyjaśni specjalnie powołana komisja. To oznacza coś innego...bepe pisze:To w takim razie co powiedział rzecznik TW?MisiekK pisze:Wiem, że tak nie powiedział. Wypowiedź była dłuższa. Ale panowie dziennikarze odpowiednio ją skrócili ferując wyrok.
Aha - z SE nikt się z nim nie kontaktował.....
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Zapalił się wyświetlacz w A590
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 85341.html
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 85341.html
185 - najlepsza linia w mieście!
Co jak co,ale wyświetlacze to się jeszcze u nas w Warszawie nie paliły (do roboty )...Zawsze jest ten pierwszy raz.Do tego debiut Grodzia w "palącym" temacie .
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Matrix2441