Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Odczytywanie komunikatów w autobusach i tramwajach
Oryginalna pisownia ZTM
Ja zrobiłem tylko kopiuj-wklej z maila 
Mam dziwne wrażenie że nazwa KRÓLEWSKA już gdzieś (i to od jakiegoś czasu) występuje na sieci ZTM...ashir pisze:Oczywiście zawsze ten biedny przewoźnik winny, tylko nie ZTM.
Polityka złym doradcą w pracy!
Coś nie halo jest też z przystankiem Telewizja Polska. Nagrany jest, ale jest strasznie cicho (praktycznie niesłyszalny). I nie było to ciche ustawienie zapowiedzi, bo wszystko inne czytane było w normalnej głośności. Wyglądało to tak: "Następny przystanek Telewizja Polska. Przystanek na żądanie", "Przystanek Telewizja Polska. Przystanek na żądanie".
Wóz A601 na 142 Wiatraczna > Aleksandrow nie wyświetla nazw przystanków, ani nie ma zapowiedzi.
Czy tak jest we wszystkich Grodziach?
Czy tak jest we wszystkich Grodziach?
-
Tranzystor
A dzisiaj pewien ostrobramski wóz na C70 przy Kijowskiej informuje o zmianach w ulgach od 1 lutego. 
A na C37 Knapik informował o granicy strefy biletowej, w kierunku Antoninowa na PKP Jeziorki, a w kierunku Wilanowskiej na Postępu. Dodatkowo wgrano techniczny przystanek Cm. Południowy-Brama Płn. (Knapik zapowiadał tylko: "Następny przystanek", bo samej nazwy przystanku nie znał, bo normalnie nie funkcjonuje). Nie wiem co to za geniusz wgrywał. 
W większości (wszystkich?) SU15 pojawiły się głośniki. W 8724 zaczęły już nawet przemawiać głosem Knapika.
Owszem SU15 zaczęły już gadać, ale nie wszystkie dostaną głośniki. 
Dlaczego?ashir pisze:Owszem SU15 zaczęły już gadać, ale nie wszystkie dostaną głośniki.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Bo głośniki zamówiono do 95 SU15, bo reszta ma/miała iść w najbliższym czasie do kasacji. 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy to prawda, że zmieniono tego starego gnoma, który zapowiadał Stare Miasto po angielsku?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Uuu... A nie ma ktoś go nagranego? Fascynował mnie ten głos 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
A to nie ten sam co w SKMkach czyta po angielsku o przesiadkach na Wschodniej i Centralnej?

Metro Stadion Narodowy zapowiada jako PKP Stadion.