Sąd nad 175
Moderator: Wiliam
- fik
- Naczelne Chamidło
Owszem, 188 przyjechało mi dziś rano z aż 7 osobami z lotniska, miast dotychczasowego maksimum w postaci 3MichalJ pisze:Oczywiście dziś jest dzień specjalny...
A o 16.30 ŻiW/Hynka/Sasanki stało na wszystkie strony na beton, 175 równie dobrze w ogóle mogłoby nie być, na szczęście jechałem Radomiakiem.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Służewca nikt nie podważa, na Służewcu lud z pociągów korzysta licznie. Ale na lotnisku już nie, a BJ wypowiadał się o lotnisku. Dalej twierdzę, że 175 powinno być główną linią na ŻiW, a na lotnisku krańcować nie po to, żeby ludzi tam dowozić tylko dlatego, że sensownego krańca bliżej nie ma. A że przy okazji ktoś tym na lotnisko pojedzie, to niech jedzie. Przezajebisty pociąg chyba powinien obronić się sam, w starciu z niby gównianym 175 nie powinien zostawić żadnych wątpliwości?Lukasz436 pisze:Człowieku co Ty piszesz, większych bzdur już nie możesz. Stań sobie na Służewcu i zobacz ile tam ludzi się przewija przez te niby puste pociągi.
A 188 to śmieszna linia. Po jasną cholerę to w ogóle na ŻiW istnieje? Fajnie mi się to jeździło, ja generalnie lubię jeździć pustym autobusem, ale bez przesady.
I nie było bezliku minut?A 188 to śmieszna linia. Po jasną cholerę to w ogóle na ŻiW istnieje? Fajnie mi się to jeździło, ja generalnie lubię jeździć pustym autobusem, ale bez przesady.
188 na pewno musi być na odc. M.Politechnika - WUM. Kiedyś było notorycznie niezabieralne od Banacha-Szpital (jeszcze może nawet Akademia Medyczna).
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pomnik Lotnika -1, lotnisko-sektory AB +4. Bez szaleństw, przepisowo. I przez trzy dni z rzędu tak to wyglądało. W stronę Wiatraka bez żadnego problemu dałoby się wykręcić +4 na drugim Wiatraku.Łukasz pisze:I nie było bezliku minut?
Po południu siedzących wolnych nie ma, ale nie ma też mowy o tłoku. Tłok to się robi przy politechnice. Podobno niezbędna i kluczowa relacja skrętna ze ŻiW w TŁ chyba nie jest ani kluczowa, ani niezbędna.fik pisze:Nie wiem, w jakich godzinach to 188 miałoby być niezabieralne, koło 8 na Żwirkach mijają się puste autobusy. Jeżdżę tym codziennie rano, do Plotnika miejsca siedzące są praktycznie zawsze.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Chyba dawniej, coś mi się kołacze, że byłem w pierwszej liceum. To będzie z 7-8 lat.Autobus Czerwon pisze:Ja do dziś pamiętam że jak Pruszkowska była w remoncie to 172 nie dawniej jak 4-5 lat temu jeździło tamtędy objazdem.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Ja tam widzę gdzie można 175 puścić zamiast na Lotnisko. Połączyć z 504 i już. Co do końcówki pociągów. Już chyba wszyscy pisali o tym że zazwyczaj początki końcówki tras linii autobusowych itp zazwyczaj napełnieniem w 100% nie występują...Szeregowy_Równoległy pisze:Służewca nikt nie podważa, na Służewcu lud z pociągów korzysta licznie. Ale na lotnisku już nie, a BJ wypowiadał się o lotnisku. Dalej twierdzę, że 175 powinno być główną linią na ŻiW, a na lotnisku krańcować nie po to, żeby ludzi tam dowozić tylko dlatego, że sensownego krańca bliżej nie ma. A że przy okazji ktoś tym na lotnisko pojedzie, to niech jedzie. Przezajebisty pociąg chyba powinien obronić się sam, w starciu z niby gównianym 175 nie powinien zostawić żadnych wątpliwości?Lukasz436 pisze:Człowieku co Ty piszesz, większych bzdur już nie możesz. Stań sobie na Służewcu i zobacz ile tam ludzi się przewija przez te niby puste pociągi.
A 188 to śmieszna linia. Po jasną cholerę to w ogóle na ŻiW istnieje? Fajnie mi się to jeździło, ja generalnie lubię jeździć pustym autobusem, ale bez przesady.
- fik
- Naczelne Chamidło
Ze Starego Miasta na Natolin przez Żwirki? Ani to regularne, ani punktualne, do tego straszliwie odcinkowo pracujące - powieli wszystkie wady obecnego 504 i 175, nie dokładając żadnej zalety (poza, oczywiście, częściową eliminacją dubla).Lukasz436 pisze: Ja tam widzę gdzie można 175 puścić zamiast na Lotnisko. Połączyć z 504 i już.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
A musi to jechać na Stare Miasto. Mam wrażenie że bardziej tu chodzi o numer 175. Zgodzę się z Tobą że na trasie do Starego Miasta byłoby kompletnie nie punktualne.fik pisze:Ze Starego Miasta na Natolin przez Żwirki? Ani to regularne, ani punktualne, do tego straszliwie odcinkowo pracujące - powieli wszystkie wady obecnego 504 i 175, nie dokładając żadnej zalety (poza, oczywiście, częściową eliminacją dubla).Lukasz436 pisze: Ja tam widzę gdzie można 175 puścić zamiast na Lotnisko. Połączyć z 504 i już.