Nawet takie założenie (z którym się zgadzam) nie pozwala zgadnąć, którym mostem pojedzie cudownie ocalała 4. W konsekwencji 18 też. A to o to mi chodziło.pawcio pisze:Ale albo 4, albo 25. Nie wierzę, by z Bródna mogły przy okazji M2C wylecieć obie linie.
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tyle, że miejsce silnej 23 jest na Czynszowej (bo o Targówku to nie marzę).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Abstrachując od tego, że Kawęczyńska nie odda linii na W-Z, to równie dobrze można by tą trasę wówczas zaorać. Nikt nie będzie korzystał z tramwaju w porywach co 10 minut (bo, chciałbym przypomnieć, 10 w szczycie oznacza m.in. 20 przez większość weekendu) mając w dojściu albo trasę na 11 Listopada, albo autobusy na Radzymińskiej.
Chociaż nie wiem, może tak się powinno zrobić. Zawsze popyt można, jak na 1 obecnie, wygasić.
Chociaż nie wiem, może tak się powinno zrobić. Zawsze popyt można, jak na 1 obecnie, wygasić.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
26 na pewno, 23 prawie na pewno (Bemowo!), 20 na pewno, 4/18 prawie na pewno, choć już mniej; generalnie tam się nie da za wiele pociąć, bo odcinek pl. Bankowy - Kercelak ociera się chwilami o niezabieralność. Mam nadzieję, że polecą raczej autobusy (z wyjątkiem 190).
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Pewnie 160, 527 i linie mareckie do Wileniaka, 226 i 460 out. No i może 190 z 512 próbować pożenić.Bastian pisze:Mam nadzieję, że polecą raczej autobusy (z wyjątkiem 190).
Przecież masz nie małą pętlę przy Wschodnim (Kijowska), więc o co Ci chodzi? Szmulki też winny mieć jakiś dobry dojazd do metra. Bardziej martwi mnie brak takiej infrastruktury przy rondzie Daszyńskiego.Os0 pisze:Jakaś pętla autobusowa by się przy Dworcu Wileńskim przydała w takim razie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Da się pociąć np. 23 - na rzecz silnego 24 w DS oraz dodatkowego 43 tylko do metra Daszyńskiego (oczywiście w doskonałej koordynacji 2-3-5).