Nie się zabierze, tylko się zrobi TTA. Oczywiście po zbudowaniu S7 i S8.kajo pisze:Zabierze się 1 pas i będzie dobrze.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Jak kształtować układ komunikacyjny?
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Jest na Granicy rozsądkowej trasy. Jeszcze ma sens.Wolfchen pisze:Ale dowożenie warszawiakó do Janek przez Komorów brzmi nielogicznie.ja0306 pisze:Mysle że jednak te tereny do Komorowa potrzebują linii do Janek.
Warszawa miałaby zyskać tramwaj i Al.Krakowską po stworzeniu S7-S8
WKD i Linia tramwajowa mogą być obie i słuzyć innym potokom pasażerskim.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
A kiedy N88 pojedzie na Nadarzyn lub Lesznowole-jak podobno jeździło?Adam G. pisze:Ależ ono nie jeździ tam po to, by kogoś dowozić do zamkniętego centrum handlowego. Po prostu musi gdzieś zawrócić i odbyć postójTeokryt pisze:bo obecnie nawet N88 jeździ puste jak bęben do CH Janki które w godzinach kursowania N88 jest zamknięte.
Czy będzie chociaz N51 do Nadarzyna? Za 711 w Nocy
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
E, taka, kosztowna przecież, decyzja PO wyborach?!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No rozumiem, ale raczej nie ma wcale pewności, że nowa ekipa będzie bardziej prokomunikacyjna. Zwłaszcza, że mówimy tu o raczej rozproszonej miejscowości podmiejskiej, zamieszkanej przez dużo użytkowników samochodów, których problemy z dojazdem i parkowaniem w Warszawie uważane są przez nich zapewne za problem Warszawy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Raczej ekipa mniej oderwana od realiów i mniej zmotoryzowana, dla niektórych radnych nieposiadanie samochodu to jakaś fanaberia.Glonojad pisze:ale raczej nie ma wcale pewności, że nowa ekipa będzie bardziej prokomunikacyjna.
w promieniu 2km od Pl. Poniatowskiego mieszka 60% ludności gminy.Glonojad pisze:Zwłaszcza, że mówimy tu o raczej rozproszonej miejscowości podmiejskiej,
Wynika to z tego ze jak sie już przebiją przez Raszyn to po co parkować samochód jak można nim jechać dalej. Prawda jest chyba taka ze gdyby autobus nie stał tyle co samochód w Raszynie to by jeździli autobusem. Wielu by chciało WKD bądź tramwaj ale nie ma i szybko nie będzie. Nawet TSW nie pomoże a wręcz pogorszy jakość komunikacji zbiorowej.Glonojad pisze:których problemy z dojazdem i parkowaniem w Warszawie uważane są przez nich zapewne za problem Warszawy.
Nawet ja sam swoim trio z Nadarzyna nie jechałem od prawie 2 miesięcy a to wynika z różnych godzin dojazdu i posiadania samochodu którym jeżdżę do PKP Pruszków. Jeśli kosztuje tyle samo a jakoś jest lepsza to po co sie fatygować do warszawy? Nawet jest tańsze bo 2x20min + 24(1)< 24h (1+2)
A teraz i tak jeżdżę SKM i KM bo na ELS mam bilet kwartalny dojeżdżam w samo centrum i w miarę przewidywalnym czasie.
Tak wiec Póki Autobusy będą tak samo pwolne jak samochody albo wolniejsze nie zwojują. Teraz u mnie wszyscy się podniecając tymi prywatnymi co są nowe. Jak dla mnie dystrakcyjne.