Na południe jest co kilkanaście minut dzięki przebierakom z 37, a w drugą stronę poza wyłączonym odcinkiem jest pokrycie przez 37.MichalJ pisze:W opublikowanym rozkładzie 17 ma wieczorem w DS kursy co godzinę.
Informacja pasażerska
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
I 17/37 co 20 minut? Jednak brakuje tych kursów. Ten problem występował już i kursy te zostały dopisane.MisiekK pisze:Na południe jest co kilkanaście minut dzięki przebierakom z 37, a w drugą stronę poza wyłączonym odcinkiem jest pokrycie przez 37.
Na tej samej relacji jest jeszcze 33, które daje pojawianie się tramwaju nie rzadziej niż 10 minut. Marymoncką w tym czasie obsługuje już Z17 startujące z Ronda Radosława.Paweł D. pisze:I 17/37 co 20 minut? Jednak brakuje tych kursów. Ten problem występował już i kursy te zostały dopisane.MisiekK pisze:Na południe jest co kilkanaście minut dzięki przebierakom z 37, a w drugą stronę poza wyłączonym odcinkiem jest pokrycie przez 37.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Na szczęście nikt nie wyobraża sobie kursów 17/37 z PDPS-u do Centrum wczesnym wieczorem co 20 minut. Rozkłady zostały poprawione. Żadnej godzinnej dziury już nie ma.MisiekK pisze:Na tej samej relacji jest jeszcze 33, które daje pojawianie się tramwaju nie rzadziej niż 10 minut. Marymoncką w tym czasie obsługuje już Z17 startujące z Ronda Radosława.
I told ya. 
Brakowało kursów z Marymonckiej kończących na Huta 12, w odróżnieniu od normalnych na Huta 13.
Brakowało kursów z Marymonckiej kończących na Huta 12, w odróżnieniu od normalnych na Huta 13.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
"187 URSUS\NIEDŹWIADEK". Na kilku U15 widziałem. To tak ma być? 
Już zostało zgłoszone i ma być poprawione.Szeregowy_Równoległy pisze:"187 URSUS\NIEDŹWIADEK". Na kilku U15 widziałem. To tak ma być?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Będzie: "187: URSUS\NIEDŹWIADEK NOWA TRASA"? 
Dopisek "Nowa Trasa" obowiązuje tylko przez 2 tygodnie od wprowadzenia zmiany.Szeregowy_Równoległy pisze:Będzie: "187: URSUS\NIEDŹWIADEK NOWA TRASA"?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
382 (Okęcie-Ostrobramska) woziło ten napis przez cały swój okres istnienia.Dopisek "Nowa Trasa" obowiązuje tylko przez 2 tygodnie od wprowadzenia zmiany.
Jesteś pewien? Bo po dwóch tygodniach powinno wozić napis: "Trasa Zmieniona".Autobus Czerwon pisze:382 (Okęcie-Ostrobramska) woziło ten napis przez cały swój okres istnienia.Dopisek "Nowa Trasa" obowiązuje tylko przez 2 tygodnie od wprowadzenia zmiany.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Proszę, zdjęcie z czerwca (reforma była w marcu...).Jesteś pewien?
No, ale myślałem, że mówimy o elektronicznych tablicach. Na 742 gdzieś po 1,5 miesiącu widziałem tablicę z dopiskiem o nowej trasie, co znaczyło jedynie tyle, że akurat taką tablicę znalazł na zakładzie, bo w innych przypadkach była już bez dopisku.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Borze nieistniejący... Drodzy tablicowo-wyświelaczowi onaniści: To był ŻART. Może i gówniany, ale jednak żart.