W BUSE można wpisać wszystkie przystanki + kierunki dogodnych przesiadek (np. Truskaw). Co prawda nie ma wtedy trasy na bocznych koralach, ale przynajmniej kierunek się zgadza.pawcio pisze:Tylko co wpisać na 26? Rondo Żaba ma swój kod? Bo pamiętam, że zdecydowana większość delfinów przed NG miała na roletach całą litanię numerów i krańców, ale mam wrażenie, że były one predefiniowane i nie można na mieście wyświetlić dowolnej nazwy przystanku.
Informacja pasażerska
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
9:45. Na przystanek Praga Płd.- ratusz podjeżdża zjazdowa 021A/9. Zarówno w pierwszym jak i drugim wagonie tablice zjazdowe z trasą przez al. Waszyngtona... Ale bym się przejechał jakbym chciał pojechać np. z Pl. Szembeka na przystanek Park Skaryszewski...
125 na dechach zjazdowych do zajezdni Ostrobramska z Pl.Hallera ma na koralach po Dw.Wileńskim przystanek Kijowska. Nie ma Ząbkowskiej.

A propo autobusowych dech zjazdowych to dlaczego w przegubach i deskach jest tylko jeden egzemplarz, a druga ramka jest pusta?
Oszczędność. 
Rozkład na L21 wprowadza w błąd, że przystankiem początkowym jest Klarysew 02. W rzeczywistości można dopiero wsiąść na przystanku Klarysew 01, bo Klarysew 02 jest przystankiem dla wysiadających. Podobnie jak to jest na L15 i L16 (tam za to jakoś dobrze to zaznaczono). Niewielka rzecz, ale przy najbliższej okazji można to poprawić. 
Co to za gderanie w autobusie, że od 1 kwietnia legitymacje organizacji pozarządowych i coś tam jeszcze, nie będą upoważniały do bezpłatnych przejazdów? I dlaczego autobus mi to gderał tylko przy jednym przystanku? W obu kierunkach? 502, Kajki. To jakiś żart? 
Nie. Lista przystanków jest chyba identyczna co była dla komunikatu ze zmianami od 1 lutego. 
Ale dlaczego akurat ten jeden przystanek? Żaden inny? 
Losowo. Z moich okolic trafiło np. na Szwedzką czy Kijowską. 
Nie losowo. To konkretnie ustawione przystanki przez Kogoś Komu Akurat Tak Się Wydawało.ashir pisze:Losowo. Z moich okolic trafiło np. na Szwedzką czy Kijowską.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Jechałem dziś 186 z Grójeckiej na Trasę AK. Gadało przy SZCZĘŚLIWICKA, RONDO ZESŁAŃCÓW SYBERYJSKICH, RONDO ZESŁAŃCÓW SYBERYJSKICH, OBOZOWA. 
Polityka złym doradcą w pracy!
O Jezu, znowu. Dzięki za ostrzeżenie - w tym tygodniu pochodzę sobie pieszo na uczelnię. Można napisać na to skargę? 
No właśnie o to mi chodziło, że ktoś na chybił trafił wybierał przystanki, nie patrząc na rangę przystanku.MisiekK pisze:Nie losowo. To konkretnie ustawione przystanki przez Kogoś Komu Akurat Tak Się Wydawało.
Nie.ashir pisze:Lista przystanków jest chyba identyczna co była dla komunikatu ze zmianami od 1 lutego.