Informacja pasażerska
Mówisz o jakimś konkretnym przystanku, czy o całym odcinku Piotra Skargi - Targówek?
Tak została przypisana pętla. 
Dechy w 132 pokazują Os. Potok jako przystanek jednokierunkowy z dogodnymi przesiadkami. W stronę Ochoty i Woli. Ja nie wiem, kto i w jaki sposób w tej relacji mógłby się tam przesiąść. Chyba, że pasażerowie z przystanku Metro Marymont mają jechać na Potok żeby przejść na 157 oO
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Według komunikatu OW Promenada ma funkcjonować jako przystanek warunkowy dla 734, a już w rozkładach widnieje jako przystanek stały.
Czy ktoś ma pojęcie, dlaczego zespół Leszczyńskiego zmienił numer z 4199 na 4332? I czy będzie tego więcej? Zachwytem to nie napawa...
Dlaczego 219 ma nową tablicę z trasą skróconą, a 305 wozi zwykłą (bez żadnego objazdu, ani podjazdu)? 
Bo na Utracie taką mieliashir pisze:Dlaczego 219 ma nową tablicę z trasą skróconą, a 305 wozi zwykłą (bez żadnego objazdu, ani podjazdu)?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
ZTM nie dostarczył?
Utrata nie zrobiła? 
Przecież organizator dostarcza naklejki?
Organizator zapewnia przewoźnik odbiera i przygotowuje do prezentacji.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Według informacji na przystankach 711 podjeżdża we wszystkich kursach do Paszkowa, a wcale tak nie jest.
Natomiast o ile na 725 brak objazdowej dechy mnie nie zdziwił, to już na 164 jak najbardziej. W kwietniu był ten sam objazd i pamiętam piękne naklejki z taką trasą, co się z nimi stało?
I tak samo 511 dostało nowe tablice z trasą czasowo zmienioną, a na 186 wożą się stare, za dużo brygad? 
Ktoś się nie bał i za... pomniał wziąć z dyspozytorni.ashir pisze:[...]co się z nimi stało?[...]
Myślę, że to nie Mobilis zawinił. 
Kierowca Mobilisu.