Anyway, w Sosnowch 15 min w plecy, miejscowe (w sensie wsiadajace tutaj) plastiki cos o pdeudokibicach opowiadaly?
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I nawet ich nie bylo stac na jedynke?
Skoro ja o swoim meczu wiedzialem 3 tyg wczesniej, to oni chyba tez 
Anyway, w Sosnowch 15 min w plecy, miejscowe (w sensie wsiadajace tutaj) plastiki cos o pdeudokibicach opowiadaly?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- No Limit Biker
Po przygodach z powrotem z Danii pewnie stwierdzili, że PKP jest mniej zawodne 
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Okazuje się, że chcieli wsiąść do TLK, tylko ta była z półtorej godziny spóźniona 
Kibice, nie piłkarze.
Kibice, nie piłkarze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ciężki gwałt Roberta Lewandowskiego na drużynie Wolfsburga 
MotorMan 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
5 bramka fantastyczna
a mi się od razu inne 5 bramek przypomniało: https://www.youtube.com/watch?v=5NFXGBvASzU
a mi się od razu inne 5 bramek przypomniało: https://www.youtube.com/watch?v=5NFXGBvASzU
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
A mi takie 4, ale też rezerwowego i w 10 minut:
https://www.youtube.com/watch?v=SLW_G0JzEFk
https://www.youtube.com/watch?v=SLW_G0JzEFk

- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ten wasz Ivan Tričkovski to ten Ivan Tričkovski który podawał przy strzeleniu bramki Wiśle na 1:3 w meczu z Apoelem?
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
To dlatego gość mi się tak źle kojarzy 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak dobrze pamiętam, to wszystko co związane z APOEL-em powinno ci się źle kojarzyć. To ten dwumecz, gdzie w pierwszym meczu nie zebraliście wpierdzielu, chociaż powinniście, w związku z czym mieliście jakieś nadzieje przed rewanżem, a rewanż pokazał, jak dużo Wiśle brakuje do poważnego grania? A ze wspomnień pozostało wrażenie, że Cypryjczycy byliby w stanie bez większego problemu strzelić tyle goli, ile potrzebują. I zaskoczenie, że ten APOEL to taka poważna drużyna.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Weszlo.com donosi o nadchodzącej zmianie na ławce Legii. Berga ma ponoć zastąpić Stanisław Czerczesow. O Czerczesowie zdania nie mam, natomiast o Bergu mam raczej złe. No i gorzej Legia grać raczej nie będzie.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Byli piłkarze Legii, którzy byli w klubach przezeń prowadzonych, mają zdanie b. dobre. Ponoć nie toleruje gwiazdorstwa i nie znosi sprzeciwu, a drużynę przygotowuje mocno fizycznie na bieganie do samego końca - coś jak Okuka w przeszłości. Ile w tym prawdy, zobaczymy - czyżby włodarze klubu odżałowali bańkę euraczy?
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Może popatrzyli przez pryzmat strat, które ponieśli nie mogąc sensownie sprzedać ani Żyry, ani Dudy, bo pod Bergiem obaj przestali grać w piłkę? Albo policzyli ile w plecy można być jeśli faza grupowa Ligi Europy pójdzie naprawdę bardzo źle. Albo ile w zadek można zebrać jeśli znowu nie zdobędzie się mistrzostwa.
A porównania do Okuki są raczej przesadzone. Bardziej Lenczyk. Przygotowanie fizyczne, stałe fragmenty gry i to, że wychodząc na boisko drużyna wie co ma robić. Tego ostatniego aktualnej Legii brakuje najbardziej.
A porównania do Okuki są raczej przesadzone. Bardziej Lenczyk. Przygotowanie fizyczne, stałe fragmenty gry i to, że wychodząc na boisko drużyna wie co ma robić. Tego ostatniego aktualnej Legii brakuje najbardziej.